Karácsony elítéli a szélsőjobboldali erőszakot

2019. október 24. 09:16

Szerdán két incidens történt Budapesten, emiatt szólalt meg a városvezető.

2019. október 24. 09:16

Budapest főpolgármester a Facebookon közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, elítéli mind az Auróránál, mind a Zeneakadémiánál történteket. „Mélységesen elítélem a szélsőjobb által elkövetett október 23-i, durva támadásokat: azt a fizikai atrocitást, amelyet az úgynevezett Vadhajtások jól ismert agresszora intézett Domokos Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője ellen, továbbá az Auróra elleni zászlógyújtást és a közösségi helyre kihelyezett náci propagandát.”

Szerinte „elfogadhatatlan”, hogy „különösen ‘56 ünnepén, a köztársaság kikiáltásának 30. évfordulóján” ilyesfajta cselekedetek „Magyarországon bárhol, bármikor előforduljanak”. Hozzáteszi: szolidaritását fejezi ki Domokos Ágnesnek, a DK-nak és az Aurórának. Kifejezi abbeli reményét is, hogy a nyomozóhatóságok haladéktalanul „kivizsgálják a történteket és megteszik a szükséges lépéseket”.

(Mandiner)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józan_ész
2019. október 24. 13:51
Attól, hogy valakinek nem tetszik a véleményem, például az a véleményem, ahol leírtam, hogy a balliberálisok nap mint nap mit művelnek, attól az még igaz, és megtörténik, mint ahogy az is igaz, hogy másnak is van joga ugyanúgy viselkedni, ha tetszik, ha nem, ahogy a balliberálisaknak, még akkor is, ha egyszerű ember, ha konzervatív jobb oldali érzelmű, és a többi.... Tudomásul kéne már venni, hogy az élet nemcsak fekete és fehér!!!!!!!!!
Józan_ész
2019. október 24. 13:36
Elfelejtettem leírni az előbb, hogy Ti vagytok Rákosi utódai, mégha nem is a biológiai utódai, de politika szempontból egyértelműen utódok, a fiatalok kedvéért a 2.0-as verzió vagytok.
batrakhomüomakhia
2019. október 24. 13:34
Az ellenzéki parlamenti csürhe kiszabadította a szellemet a palackból.
Józan_ész
2019. október 24. 13:27
Kari Geri! Az átlag, békés polgár pedig elítéli az állandó agresszivitást, provokációt, amit a Te, és társaid, főleg a szélsőbalos DK, Hadházy, és sorolhatnám még ki, nap mint nap művel, nem tisztelve semmit és senkit. Nektek sem ünnepnap, sem pihenőnap, sem intézmény, sem kor, azaz semmi nem számít. Tiszteletlenek, arogánsak, egoisták, minden és mindenki fölött állóknak gondoljátok magatokat, holott ugyanolyan kisemberek vagytok, mint én. Úgy vagytok vele, hogy minden olyan kisember, aki nem titeket ajnároz, és támogat, annak "KUSS A NEVE!" Tudomásul kéne már nektek is venni, hogy az a kb. 40-60 év, ami alatt a kisember meg se szólalhatott, mert jött a fekete autó, vagy a finomabb formában a rendőrség, munkásőrség, és jelezte, hogy "KUSS LEGYEN, MERT KÜLÖNBEN TÖNKRETESZÜNK" már elmúlt, és nem törjük, hogy visszajöjjön. Ti úgy vagytok vele, ha valamilyen kisember a szemetekre veti azt, amit Ti csináltatok, vagy csináltok, vagy netán hasonló módszerrel él, mint Ti, akkor Ti körbezengitek a világot, hogy "Jaj, minket bántanak! Ez szörnyű! Ez felháborító! Ez elítélendő! Ez fasiszta, náci, nem demokratikus....!" és még sorolhatnám. Ráadásul lehazudjátok a csillagos eget is, és olyanokat írtok le, ami meg sem történt, még akkor is, ha arról videó felvételek bizonyíthatják, hogy nem úgy történt. 2006-ban videó felvételek voltak a szemkilövetésekről, a viperákról, de szerintetek semmi nem történt. Most kikaptak egy szélsőbalos aktivista kezéből egy békés ünnepnap egy provokatív zászlót, rögtön fel vagytok háborodva. Majd kb. 10-15 percig az állítólagos sajtót tájékoztatót vigyorogva a szélsőbalos aktivista végig várja, és utána odahívva egy mentőt, elviteti magát, hogy Őt bántották. Videó felvétel tényszerűen bizonyítja, hogy ebből semmi, de semmi nem igaz. Idézhetném egy "harcos társad " undorító szavait, de nem teszem, csak utalok rá "A l@f....". Ami az Aurórát illeti. Az Auróra hatóságilag le van zárva, mivel a hatóságok visszavonták, azaz megszüntették a működési engedélyét. Az, aki ennek ellenére bármit is csinál, vagy csináltat az Aurórában, az súlyos törvénysértést követ el. A törvénysértőket pedig megszokták büntetni. Kár, hogy ez még nem történt meg! Ennek ellenére az Auróra ugyanúgy működteti magát tovább,- igaz, azt állítva, hogy mást csinál,- mintha mi sem történt volna, beleértve ugyanazt a drogos, és egyéb undorító viselkedést, ami a hatóságok eljárását kiváltotta az ott élő, tisztességes állampolgárok kérésére. Megjegyzem, tök mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem csinál az Auróra, egy lezárt helyen semmit nem lehet csinálni addig, amíg nem kap új működési engedélyt!!!!! Ezek alapján neked Kari Geri, és a többieknek semmi jogalapja arra, hogy bárkit is elítéljetek azért, mert a viselkedésetekre, és a törvénysértésetekre a saját lelkiismerete, illetve a Ti viselkedéseteket utánozva reagál!!! Ennyit erről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!