Milo: Az iszlám jelenti az egyik legnagyobb fenyegetést a civilizációra

2018. május 25. 21:44

Milo Yiannopoulos arra buzdította hallgatóságát, hogy támogassa Orbán Viktor miniszterelnököt.

2018. május 25. 21:44

A civilizációra az egyik legnagyobb fenyegetést az iszlám jelenti, mégpedig nem annak szélsőséges formája, nem a terrorizmus, hanem a mainstream muszlim társadalom – hangoztatta Milo Yiannopoulos brit újságíró Budapesten.

A jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője a XXI. Század Intézet szervezésében szólalt fel. Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadásában azt mondta, az iszlám nem olyan, mint a többi vallás: nem egy ártatlan hit, hanem egy előíró politikai ideológia, amely megköveteli a nők elnyomását és a homoszexuálisok meggyilkolását. Ennek a szemléletnek nincsen helye Európában – jelentette ki.

Milo Yiannopoulos arra buzdította hallgatóságát, hogy támogassa Orbán Viktor miniszterelnököt, aki egyedüliként állt ki Soros György ellen, gyakorlatilag kiutasítva őt az országból. A kormányfő mögé felsorakozva a magyarok győznek majd – vélekedett.

(MTI)

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2018. május 27. 17:37
Orbán ide, Orbán oda, egyre több a mohamedán Budapest belső kerületeiben. Orbán félfenékkel küzd ellenük. Orbánnál karakánabb vezető kellene ide.
marós
2018. május 27. 09:33
Én is jártam iszlám "országban" veszedelmes egy népség, ezt felismerni nem nagy dicsőség, de országunk történelmének elolvasása is elegendő információt nyújt.
választópolgár
2018. május 27. 01:14
A lényegről nem beszél senki. Menjünk le a gyökerekig: Alapkérdések: 1. Miért vállal az afrikai és az arab meg a piréz, 10+ gyereket amikor nem tudja eltartani? 2. Nekem, vagy neked egyes szám egyes személyében, a fogyatkozó magyarság ezekhez a milliárdos néptömegfeleslegekhez képest parányi lélekszámú, ezért védendő kisebbség tagjának mi közöm az ő primitív, saját életterületük sáskaként történő feléléséhez, életmódjukhoz és azok megoldásához? 3.Csak nigéria az elmúlt pár évben MAGYARORSZÁGNYIVAL nőtt, mit old meg ha évente akár 5 milliót "befogad" európa vagy bárki?
tango47
2018. május 26. 18:09
Tőlem az arabok otthon azt csinálnak, amit akarnak, csak Európába ne jöjjenek és aki már itt van közülük, az is menjen haza Isten hírével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!