Putyin Budapestre utazik a dzsúdó vb-re

2017. június 30. 10:21

A Blikk szerint már „biztosra vehető”, hogy Vlagyimir Putyin agusztusban Budapestre utazik a dzsúdó vb-re, sőt talán még az éremátadásban is részt vesz majd.

2017. június 30. 10:21

Már „biztosra vehető” , hogy Vlagyimir Putyin Budapestre utazik a dzsúdó vb-re, melyet augusztus 28-tól szeptember 3-ig tartanak – írja a Blikk.  A lap úgy tudja: a legmagasabb biztonsági készültséggel várják az orosz elnököt, aki talán még az éremátadásban is részt vesz.

„A protokollnak megfelelően a miniszterelnök úr, valamint a nemzetközi szövetség vezetője hívta meg Vlagyimir Putyint, aki a sportág nemzetközi szervezetének tiszteletbeli elnöke”, magyarátzta a Magyar Cselgáncsszövetség elnöke. Dr. Tóth László kifejtette: Putyin eddig nem mondta le a látogatását, ezért úgy készülnek, hogy az elnök tiszteletét fogja tenni az eseményen. Korábban egyébként Bécsben, az Európa-bajnokságon is ott volt.

(Kép: AFP)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. június 30. 15:06
Toto 13+1
2017. június 30. 13:52
..., de ebben a tükörteremben a figurák vannak elvarázsolódva!
sersem4
2017. június 30. 12:24
Putyin legalább nem a kerítést átvágva érkezik éjszaka, és a dolga végeztével távozik, és nem a mi nyakunkon élősködik élete végéig segélyen. Ma már örülni kell az ilyen ritka vendégeknek is Európában.
3M..
2017. június 30. 12:21
Szeretettel várjuk testvérnépünk elnökét. Ez lesz Magyarországon, az év fénypontja. Nem bánnám ha a befizetéseinkből fölépítenének számára valahol Hévíz közelében egy valódi dácsát, hogy otthonosabban érezze magát, bár így sem lesz oka panaszra. Erre nem sajnálnám. Bármikor használhatná, amikor a kedve tartja. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!