Milliárdokkal több pénz jut idén kormánypropagandára

2017. május 03. 09:43

Módosítják a költségvetést: a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda plusz 5 milliárd forinttal gazdálkodhat az idén.

2017. május 03. 09:43

Több pénz jut a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetirodának az idén: a tárca költségvetése eredetileg 22 milliárd forint volt az idei évre, ám most a büdzsé módosításával további 5 milliárd forintot kapnak – számol be a portfolio.hu cikke alapján az RTL Klub.

Az RTL Klub kereste a Miniszterelnöki Kabinetirodát az ügyben, de nem válaszoltak.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ pedig azt közölte: a kormány ahogy eddig is, nagy hangsúlyt fektet az állampolgárokkal való folyamatos párbeszédre, amelynek fontos elemei a konzultációk, és az elért eredményekről szóló tájékoztató kampányok.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. május 04. 12:20
De legalább beszántják az egész plakátpiacot, hogy csak kormánypropagandát lássunk. Épül tovább a szép új bolsizmus...
Bodor Zoltán
2017. május 04. 08:56
Na végre! Nekem is feltűnt, hogy eddig csak a kormányhoz közel álló médiumokra jutott pénz. Ezzel a + 5 milliárddal biztosan az indexre, hvg-re, alfahírre és 444-re is lesz.
realista
2017. május 03. 13:05
Kidobott pénz, mert a célcsoport vagy nem tud olvasni, vagy feltétel nélkül mindenben támogatja a kormányt, a többségnek meg már elege van belőle. Viszont ezen a bulin néhányan nagyot kaszálnak, így nekik mindenképpen megéri.
pemete jakab
2017. május 03. 13:01
"Milliárdokkal több pénz jut idén kormánypropagandára" Tisztára mint a Rákosi-kor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!