Vonával és Gyurcsánnyal indít új bohócos kampányt a CÖF

2016. december 07. 12:49

Újra előszedte bohócát a Civil Összefogás Fórum, ám Gyurcsány mellé ezúttal Vona Gábort tették a képre a most induló kampányukban. A fotó mellett az „Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra” szlogen lesz majd olvasható.

2016. december 07. 12:49

Új szereplőt szerződtetett „a szocliberális cirkusz” Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkampányt indított, hogy ezt bemutassa - mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az Ötvenhatosok terén bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: „Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra”. 

Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést. (MTI)

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2016. december 08. 06:43
Csóró bohóc! Rossz társaságba került.
katus
2016. december 07. 23:26
http://s29.postimg.org/yvoz9rvw7/COF_birkamenet.jpg
katus
2016. december 07. 23:20
mi a CÖF? Cigányért Összefogó Fórum ??
Pál Pusztai
2016. december 07. 22:16
Vonázás, Gyurcsányozás. Ennyire be lenne szarva a fidesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!