Orbán a bohóc a CÖF plakátjain

2016. december 07. 13:24

A Jobbik üdvözli az álcivil szervezet plakátját, hiszen már ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc.

2016. december 07. 13:24
Jobbik

„Reagálás a CÖF plakátkampányára

A CÖF plakátján Vona Gábor leendő kormányfő és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök között bohócként szerepel Orbán Viktor jelenlegi kormányfő is. A Jobbik üdvözli az álcivil szervezet plakátját, hiszen már ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc. Ettől függetlenül persze kíváncsiak vagyunk, mennyibe került a CÖF plakátkampánya, mennyi közpénzt emésztett föl, s vajon Habony Árpád és Rogán Antal baráti köréhez köthető, letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek, Gaith Pharaon nevű körözött személy vagy Mészáros Lőrinc nevű civil adakozó juttatásai szerepelnek-e majd a költségvetésükben.”

(Közlemény.)

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. december 08. 08:09
Egyre inkább kivetkőznek emberségükből a felcsúti cigány elcigányosodott kutyái. Az őrjöngő, mocskolódó zsideszbolsi tábor egyre inkább emlékeztet az olaszliszkai lincselő csürhére. Innen már nincs vissza út. Örökös otthonuk marad az a pöcegödör amibe a felcsúti cigány kutyái belemásznak.
zoles
2016. december 08. 02:24
Gabika, ha kisírtad már magad a Népszabadság elvesztése miatt, akkor most szaladj gyorsan Olganénihez az ATV-be, és ha egy kis szerencséd van, akkor még Gyurcsány elvtársal is összefutsz a folyosón egy baráti ölelésre! Amúgy tényleg buzi vagy Gabi?
néhai Ch.Pilot
2016. december 08. 01:09
Az álmagyar Jobbik reagálásából kitűnik, hogy a plakát üzenete célba talált.
atila68
2016. december 07. 22:40
Duzzogjatok #elkúrta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!