Nézze élőben az európai újbaloldal budapesti konferenciáját!

2016. szeptember 19. 11:12

Olyan, az európai újbaloldal körében sztárnak számító résztvevői is lesznek a rendezvénynek, mint Yanis Varufakis volt görög pénzügyminiszter.

2016. szeptember 19. 11:12

Az Európai Zöldek, a DiEM25 és a Megújuló Magyarországért Alapítvány (ami a PM pártalapítványa) szervezésében Európa jövőjéről beszélgetnek magyar és külföldi újbaloldalhoz köthető értelmiségiek és politikusok. A konferencián 5 nemzetközi és egy hazai kerekasztal, több mint 20 résztvevő lesz jelen, köztük Európa vezető zöld és progresszív politikusai és gondolkodói, mint például Yanis Varoufakis volt görög pénzügyminiszter, a DiEM25 alapítója, Philippe Lamberts az Európai Zöldek társelnöke, Jávor Benedek EP képviselő (PM), Pogátsa Zoltán közgazdász, egyetemi docens.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgyula
2016. szeptember 20. 16:11
"...progresszív politikusai és gondolkodói, mint például Yanis Varoufakis volt görög pénzügyminiszter," Varoufakisz gondolkodó? Akkor sürgősen abba kellene hagynia a gondolkodást, mert nála ez diszfunkciót eredményez ("Válság van, a migráció csak fiogyelemelterelés"). Vagyis a gondolkodás eredményeként egy kapitális hülyeség jött ki belőle. Az ilyesmi akár önveszélyes is lehet, ezért nem kellene erőltetni azt a gondolkodást... :)
orion
2016. szeptember 19. 20:14
Néztem, a híradókban. Nem is értettem, ideeszi őket a fene és köpködnek ránk?! Hát mégis,mit képzel ez a sok zöld-vörös kretén? TGM is ott rángatózott, úgy bólogatott, majd leszakadt a feje.
tom hagen
2016. szeptember 19. 18:31
Nézze a tököm élőben, de felvételről se!
Menetekel
2016. szeptember 19. 18:26
Se cigány, se néger, se afgán, se piréz nem tart előadást. Ez a fehér középosztály elnyomó fertője. Hányinger, szégyenletes, kirekesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!