Az MSZP leleplezné Orbánt

2016. szeptember 14. 11:39

Orbán a cilinderéből előhúzott népszavazással tereli el figyelmünket az egészségügy és az oktatás helyzetéről – közölte az MSZP.

2016. szeptember 14. 11:39

A turbános Orbán után cilinderes Orbánnal bíztat távolmaradásra az MSZP. A párt legújabb videójában leleplezni szándékozik a miniszterelnök bűvészmutatványát. „Míg előhúz kalapjából egy népszavazást, addig nem veszed észre, hogy tönkretette az oktatást és az egészségügyet” – így működik a trükk.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2016. szeptember 15. 10:45
Az egeszsegugy eleve veszteseges terulet, mindehol a vilagon. A betegek ellatasa, gondozasa, kezelese, szurese, a fekvo es jarobeteg intezmenyek uzemeltetese, az alapellatas, a haziorvosi-ugyeleti szolgalat szervezese, a mentoszolgalat, a gyogyszerek mind-mind iszonyuan koltsegesek, ezt nem lehet profittal mukodtetni.
csuka
2016. szeptember 15. 09:07
Más, fideSZDSZ maffia hírek: Dankó István nagyúr, fideSZDSZ maffiózó üzelmei: „A HM-ben a „legalacsonyabb ár” alapján kiválasztott HM EI szerződésében bruttó 10 795 forintot óradíjjal számoltak a kerítésdrótfonatok kerítésoszlophoz rögzítésért, azaz egy hosszabb munkanapért 100 ezer forintot számlázhattak fejenként. 24 130 forintot ért egy szárzúzóval végzett bozótirtással töltött óra, a gépekkel végzett munkák pedig a 100 ezres óradíjat is túlléphették.” http://index.hu/belfold/2015/10/13/mennyi_volt_egy_allami_hatarkerites-drotozo_oradija/ ------------------------------------------------- Szatmáryné Jähl Angéla igazhitű, nagyúrnő fideSZDSZ maffiózó: • „az SZDSZ fővárosi szervezetéből igazolt a Fideszhez és közgyűlési képviselő is volt, • több trafikban is érdekelt, • számos kereskedelmi vállalkozása van, • több rokona is fontos pozíciókat töltött be a budapesti kamarában, • fia, a jelenleg NGM államtitkárként dolgozó Szatmáry Kristóf pedig a kamara vezetője is volt. Emellett Szatmáryné azzal került még be a hírekbe, hogy ő volt az egyik alapítója a kormány vasárnapi zárvatartása mellett kiálló kamuszervezetnek, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetségnek. „ http://index.hu/gazdasag/2016/09/15/elindult_a_tisztogatas_a_budapesti_iparkamaraban/
krakken96
2016. szeptember 14. 22:43
a büvészkedést mint alternativ foglalkozást nem javasolnám az mszp seknek:))
2016. szeptember 14. 20:50
Óz, (a nagy varázsló) Viktor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!