Mit hozott eddig a harmadik Orbán-kormány?

2016. június 21. 10:07

A harmadik Orbán-kormány első két évét értékelte László Zoltán, Vasas Szakszervezet alelnöke és Nagy Ervin filozófus, író a Közéleti Aréna című műsorban.

2016. június 21. 10:07

Hogy látja a mai Magyarországot egy jobboldali filozófus, és egy baloldali érdekvédő? Az országnak összességében mit hozott eddig a harmadik Orbán-kormány? A valóban hangsúlyos migránskérdés meddig lehet nyerő téma hatalomnak? A migránsok ügyével való állandó foglalkozás mennyire vonja el a figyelmet a külhoni magyarokról? Mennyire függünk ma a gazdaságpolitikában Berlintől, és a fejlesztéspolitikában Brüsszeltől? Van elég munkahely? És egyáltalán van elég munkáskéz? Mit okoz gazdasági és társadalmi szempontból egyrészt a kivándorlás, másrészt a közmunka? Az egészségügyben némi újabb béremelés várható, de így is kevés az orvos, nővér, az eg.ügyi infrastruktúra pedig sok helyen az országban elégséges szinten sincsen. Hogy lehet így nemzetstratégiát, nemzeti jövőt tervezni? – többek között ezekről a kérdésekről vitázott László Zoltán, a Vasas Szakszervezet alelnöke és Nagy Ervin filozófus, író a Közéleti Aréna című műsorban.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2016. június 21. 15:16
Jaja. Ezek a migrók is csak azért jönnek, hogy Orbánnak legyen témája. Különben nem jutna eszébe semmi de semmi. Jaja. Hát persze.
Mich
2016. június 21. 13:36
Jó beszélgetés, főleg a munkások helyzetéről és a helyi szakszervezeti munka ébredezéséről. Éppen ezért hamis a cím, ami viszont az országos politikára fókuszál.
3M..
2016. június 21. 10:36
Hatalmas az elégedetlenség a köznép körében. Ma már nem életbiztosítás fideszesnek lenni, főleg nem azt hangoztatni. A fő prominensek, már csak magánhadsereg gyűrűjében, pánzélautókkal. Ez mezei szavazók pedig lehajtott fejjel, pártszimpátiáukat eltitkolva élik mindennapjaikat. Megtette a hatását a mérhetetlen korrupció, az emberek kifosztása. "Fideszes képviselők házaira támadtak Mályiban." "éjjel otthonukat, autójukat megdobálták gumióvszerekbe töltött fáradt olajjal" "összehangolt támadás a fideszes képviselői minőségünkben végzett munkánk következménye" Tehát meglopták, kifosztották a község polgáriat. http://www.balrad.com/2016/06/20/malyiban-mar-veszelyes-dolog-dobrogistanak-lenni/ Szebb Jövőt!
kukagyerek
2016. június 21. 10:12
"Mit hozott eddig a harmadik Orbán-kormány?" ---------------- Mészárost, Andyt, Habonyt, Lázárt, Garancsit, Rogánt,Simont, Matolcsit kellett volna megkérdezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!