Lejárt az útlevele, szoknyája alá bújtatta gyermekét a román nő

2016. május 23. 10:23

A román határőrizeti szervek indítottak eljárást egy negyvenéves román nő ellen, miután a magyar-román határon az ellenőrzéskor egy gyermeket találtak a szoknyája alatt. A kislányról kiderült, hogy van úti okmánya, de csaknem egy hónapja lejárt.

2016. május 23. 10:23

A szoknyája alatt próbálta Magyarországra csempészni gyermekét egy romániai nő a kiszombori határátkelőhelyen – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, az asszony egy bolgár rendszámú kisteherautó utasaként jelentkezett belépésre a kiszombori határátkelőhelyen, a járművet egy román férfi vezette. A magyar-román közös ellenőrzés során a határrendészek a nő szoknyája alá bújva egy gyermeket találtak. A kislányról kiderült, hogy van úti okmánya, de csaknem egy hónapja lejárt.

A negyvenéves nő ellen a román határőrizeti szervek indítottak eljárást.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. május 23. 15:10
"a határrendészek a nő szoknyája alá bújva egy gyermeket találtak" en csak azt nem ertem miert bujtak a hatarrendeszek a no szoknyaja ala... ugyanis nem azt irtak, hogy egy, a no szoknyaja ala bujt gyermeket talaltak...
Békanász a hasadon
2016. május 23. 14:54
Nem szivesen gondolok bele, mi minden lehet még a szoknya alatt. Pár évtizede láttam ilyen sokszoknyást, az csak megállt, széttette a lábát, oszt úgy hugyozott az úton. Aztán továbbment és a szoknya aljába fújta az orrát. Hogy mégis mitől van kedvük szaporodni, számomra rejtély.
DrPepper
2016. május 23. 13:39
"...a határrendészek a nő szoknyája alá bújva egy gyermeket találtak." A határrendészek megijedjek valamitől, bebújtak a nő szoknyája alá, és eközben egy gyerekre találtak?
Scarecrow
2016. május 23. 12:12
- Dikkmán pulya, hátittvótáál...?! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!