Kirúgások a TV2-nél: Törőcsik Mari fel fogja hívni Andy Vajnát

2016. április 02. 11:10

Ismét többen távoztak a TV2-től, köztük Kárász Róbert műsorvezető, akit kirúgtak. Ezen Törőcsik Mari annyira felháborodott, hogy még Andy Vajnát is felhívná. Szerinte ez olyan, mintha őt kirúgták volna a Nemzetiből.

2016. április 02. 11:10

„Képesek voltak őt is tönkre­tenni? Ez szégyen és gyalázat, ez olyan, mintha engem kirúgtak volna a Nemzetiből. Fel fogom hívni Andy Vajnát!” – mondta a Bors szerint Törőcsik Mari, mikor pénteken egy közös rendezvényen vett részt a TV2-től kirúgott Kárász Róberttel.

Pénteken derült ki, hogy Kárász Róbert műsorvezető, valamint Dudás Ádám szerkesztő-riporter és Zöldhegyi Katalin vezető külpolitikai szerkesztő is távoznak a TV2-től. Kárászt kirúgták, Dudás felmondott, Zöldhegyi pedig közös megegyezéssel távozott.

Korábban kirúgták a csatornától például Vujity Tvrtkot is, de a Tények munkatársai is sorra mondanak fel.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2016. június 12. 23:40
Ráadásúl Töröcsiknek kellene tudnia, hogy a média és a müvészvilágban senkinek nincs bebetonozott helye. Rendező igazgató, tulajdonosváltás minden esetben magával hoza a változásokat. Ráadásúl a magánpiacon mi történik és mi nem az nem igazán közügy. A törvényi előirásokat be kell tartani a többi csak habositás. Töröcsik csak blamálja magát ezzel, ha valóban igaz amit a Bors előadott.
Harangláb
2016. április 13. 18:29
...Azért az is érdekes volt, amikor egy stáb-köztük ő is- megjelent a Stohl buci tárgyalásán...
mantelman
2016. április 13. 18:26
Drága művésznő, ezek a TV2-ős kutyák azt sem érdemlik meg, hogy a telefont felemelje érettük - szarházi liberális hazug férgek. Hogy éppen ki kit rúg ki, érdekelje urukat a Sátánt!
Korrupt Kornél
2016. április 13. 18:25
ez nem lehet igaz, hogy már ez a nő is beleszól, mégha a nemzet színésze is. Álljon már meg a menet, mi köze mindehhez? Nézze majd azt a csatornát, ahol Kárász meg trutykó feltűnik. Abba kellene már hagyni ezt a baromságot. Még akkor is, ha Törőcsiknek hívják az illetőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!