L. Simon: Szó sincs prekoncepciókról az RTL-ügyben

2014. július 01. 12:20

L. Simon hangsúlyozta: a jogszabály nem csak az RTL Klubra, de mindenki másra is vonatkozik, aki a nagy reklámbevételeit eltünteti a cégéből.

2014. július 01. 12:20

A reklámadóhoz benyújtott újabb módosítóját a politikus azzal indokolta, hogy a médiában egyből megjelentek az adóelkerülési lehetőségek. L. Simon szerint abban nincs semmi különös, hogy Varga Mihály NAV-vizsgálatot kért az RTL egyik tranzakciója miatt, ettől még tiszteletben tartják az ártatlanság vélelmét, és nincsenek prekoncepcióik az RTL-lel szemben – tette hozzá.

L. Simon azt mondta: az elhatárolt veszteséggel a társasági nyereségadónál is szoktak trükközni. Ez még rendben is van, de a reklámadónál már nem hagyják, hogy az ilyen adóelkerülés legálisan űzhető legyen – mondta az államtitkár.

L. Simon a hírszerkesztéssel kapcsolatban is követelményeket támasztott: „meg kell találni azt a helyes arányt, ami a katasztrófahírek, rendőrségi hírek, bulvárhírek és a valóságos belpolitikai és külpolitikai hírek között meghúzandó”. 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. július 20. 21:52
Újabb hülye fidesz-komcsi.
hogymikvannak
2014. július 05. 21:59
akkor nézd a hír-tv-t.
Motivince
2014. július 04. 23:20
ilyen malac arc is ritka
Motivince
2014. július 04. 23:20
az az biztos valaki ezt is szembe köphetné!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!