Pelczné: Nyárra hungarikum lehet a védőnői szolgálat

2014. május 13. 12:55

Akár már a nyárra megkaphatja a hungarikum címet a magyar védőnői szolgálat – közölte Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási listavezetője. Az egyedülálló magyar hálózat szerinte példaértékű lehet más európai uniós tagállamoknak is.

2014. május 13. 12:55

Akár már a nyárra megkaphatja a hungarikum címet a magyar védőnői szolgálat – közölte Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási listavezetője és Bábiné Szottfried Gabriella, a védőnői hálózat megújításáért felelős miniszteri biztos kedden Budapesten.

 
Pelczné Gáll Ildikó a sajtótájékoztatón európai szinten is egyedülállónak nevezte a védőnői szolgálat tevékenységét, szakmai felkészültségét és szervezettségét.
    
A magyar hálózat példaértékű lehet más európai uniós tagállamoknak is, továbbá cél, hogy a védőnőképzés európai központja Magyarországon legyen – mondta a kormánypárt alelnöke, EP-listavezetője.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2014. május 13. 17:48
Az ilyen elmebajos hülyék agyament dumája máris hungarikum.
gross
2014. május 13. 17:43
Létezik valami hasonló számos más országban is, de lehet, hogy a magyar rendszer alaposabb, vagy valahogyan jobb. Erről szívesen olvasnék valamit.
kukagyerek
2014. május 13. 15:34
Most hogy nem tudja mocskolni a Jobbikot és a magyar nemzeti oldalt, hungarikumozik egy kicsit!
Lise
2014. május 13. 15:28
az egész védőnői szakma tök felesleges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!