Index: Eladták a TV2-t

2013. december 21. 11:31

Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója és Yvonne Dederick, gazdasági igazgató vették meg a TV2-t, de nem a saját pénzükből. Hogy kik állnak mögöttük, arról egyelőre nem beszéltek a dolgozóknak tartott szombati tájékoztatón, csak annyit mondtak, hogy magyar tulajdonosi hátterű cégről van szó.

2013. december 21. 11:31

Szombaton délelőtt bejelentette a dolgozóknak a TV2 vezetése, hogy az eddigi tulajdonos német ProSiebenSat1-csoport eladja a kereskedelmi csatornát – tudta meg az Index. A hivatalos bejelentés az adás-vételről hétfőn várható.

A hírportál információi szerint Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója azt közölte a dolgozókkal, hogy ő vette meg a csatornát Yvonne Dederick gazdasági igazgatóval közösen. Elismerte ugyanakkor, hogy ennyi magántőkéjük nincs, de azt nem árulta el, hogy milyen befektetők állnak mögöttük, csak annyit mondott, hogy magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégről van szó.

Szintén nem beszélt a TV2 értékéről sem, ami az Index szerint a csatorna minden veszteségével együtt is tízmilliárdos nagyságrend lehet.

A portál szerint a bejelentés és annak körülményei azt sejtetik, hogy igazak lehetnek a Fidesz-közeli befektetőről szóló pletykák.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:35
Veled együtt!
himitsu
2014. május 24. 16:31
Ez így nem teljesen helytálló. Csak a vöröskomcsik szólnak onnét, a narancskomcsiknak teljesen más a szócsövük.
trespass
2014. február 16. 22:28
Berlusconi irigykedve nézi... Politika, foci, média,....
drkovax
2014. február 08. 08:59
Csak úgy gyönyörködöm, hogy a vadjobbikos panelek és a vadszoci panelek hogy csúsznak össze és kerülnek fedésbe a Kuncze-féle szdsz kommunikációs paneljeivel ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!