Kábítószer-gyártókat fogott a TEK

2013. október 12. 11:12

A Terrorelhárítási Központ munkatársai három férfit fogtak el, akik pszichoaktív anyagokat állítottak elő egy budapesti lakásban.

2013. október 12. 11:12

Három kábítoszergyártó férfit fogott a TEK Budapesten, a XVIII. kerületben – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján szombaton. A csütörtökön elfogott gyanúsítottak huzamosabb ideje különböző ázsiai eredetű, az Európai Unió országaiba bejuttatott, majd onnan Magyarországra postai úton megküldött pszichoaktív anyagokat felhasználva új pszichoaktív anyagokat gyártottak, és azokkal kereskedtek.

A közlemény szerint az egyik férfi gépjárművének átvizsgálásakor a nyomozók egy Angliában feladott csomagot találtak, amely körülbelül 1,5 kilogramm új pszichoaktív anyagot tartalmazott. A férfi lakóhelyén megtartott házkutatáskor új pszichoaktív anyag gyártásához szükséges labort, keverő- és aprítógépeket, mérlegeket, 4,5 millió forint készpénzt, valamint további 100 gramm pszichoaktív anyagot foglaltak le a rendőrök.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. október 13. 20:18
Sok értelme nincsen, ha közben a kábítószer fogyasztóknak meg osztják a tűket.
kjkj945
2013. október 12. 14:46
http://www.daath.hu/incoming/designer_jogi_lista_20130724.pdf melyikből melyiket???
profi rögbink sincs A FOCI SE MUSZÁJ
2013. október 12. 11:42
mit gyártottak? HÁZI PÁLINKÁT? KÉZMŰVES SÖRT? BORT? mert ugyebár ezek mind pszichoaktívak és függőséget okozhatnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!