Vészesen menő lesz a VIVA TV?

2012. augusztus 27. 19:21

Idén ősszel vészesen megnő a menőség-faktor a VIVA TV-n, minden eddiginél izgalmasabb újdonságokkal jelentkezik a zenecsatorna – ígérik közleményükben. Újraindul a Randikommandó, az Interaktív még pörgősebb és spontánabb formátummal jelentkezik, illetve folytatódik a Popland is.

2012. augusztus 27. 19:21

Idén ősszel vészesen megnő a menőség-faktor a VIVA-n, minden eddiginél izgalmasabb újdonságokkal jelentkezik a zenecsatorna – ígérik közleményükben. Új részekkel és új arcokkal folytatódik a Randikommandó, a VIVA átalakító műsora. Zsidró Tamás az új évadban minden eddiginél keményebben megmondja a véleményét. Iszak Eszter, a műsor főszervezője az átalakító show mellett az Interaktívba is visszatér, ahol az eddigi műsorvezetők mellé csatlakozik RandomMarci és Sanyóca – utóbbit legtöbbször elkíséri majd kutyája, Duggy is. RandomMarci saját gyártású realityjét is folytatja, ahogy Sanyóca is tovább ökörködik a Megállóban. Sanyóca ősszel berobban a popbizniszbe is, és tettét örökre megemlegeti majd a műfaj – közölték.

Csajok és pasik, szex és bulvár – ezek mindent visznek a Popland újabb
évadában; a bulvár világát bemutató latin-amerikai sorozat augusztus 27-től új
részekkel tér vissza a VIVA TV-re. A Kardashian lányok is tartogatnak újabb meglepetéseket a valóságshow legfrissebb évadában, illetve a V mint Viktóra, a Spongyabob és a Big Time Rush is folytatódik.

A VIVA TV-n a legjobb zenékben sem kell majd hiányt szenvedniük a nézőknek,
hiszen itt láthatják majd Magyarországon először a legnagyobb hazai és
külföldi sztárok klipjeit. A legmenőbb tehetségek ráadásul a csatorna új
műsorában párbajban csapnak össze legjobb videójukkal, sőt, a legújabb tini
idol, a One Direction öltözőjébe is benézhetnek majd a rajongók egy exkluzív
koncertfelvételnek köszönhetően – tudatta a VIVA.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. augusztus 29. 14:45
Végre egy jó hír
StG
2012. augusztus 29. 14:45
Na, ma már megérte megnyitni a mandinert. Ez amúgy mitől is jó hír? Vagy egyáltalán mitől hír?
honphibu
2012. augusztus 29. 14:45
Ez eccerűen hihhhhetetlen!
Hunor N.
2012. augusztus 28. 12:14
Nem értem, hogyan nem került bele ebbe a fergeteges folyamba Pákó az adideadidijével, a latin-amerikai sorozatot követhetné a Heti Hetes ismétlése kezdetektől, és imádnánk, ha naponta hallhatnánk egy-egy beszélgetős műsorban, hogy a legaktuálisabb celebek aznap hányat szellentettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!