Lószámlálást rendelt el a kórházakban az Emmi

2012. június 30. 12:05

A szaktárca hivatalos levélben rendelte el a lovak összeírását az állami kórházakban – értesült a nol.hu.

2012. június 30. 12:05

Lovak összeszámolására felszólító levelet kaptak kórházigazgatók az Emberi Erőforrások Minisztériumától – írja a nol.hu. Az indoklás szerint „a lovas ágazathoz jelenleg is jelentős vagyon tartozik, s e vagyonelemek összeírása nélkül nincs jó gazdálkodás”. A kórházigazgatók egy hetet kaptak lovaik megszámolására és az eredmények jelentésre.

Egyes igazgatók viccnek vélték a levelet, voltak akik a nol.hu megkeresésére a növekvő adminisztrációs terhek miatt panaszkodtak.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltiss
2012. július 02. 12:04
tud valaki olyan kórházat ahol van ló?
Secnir
2012. július 01. 12:11
először azt hittem, hogy ez valami vicc. de nem ez véresen komoly. én azt írnám vissza, mondjuk a Bajcsy-Zsilinszky Kórház igazgatójának helyében, hogy "T. címzett. A kórház lóállománya három részre bomlik. A szülészeten pontosan ugyanannyi lovat kezelünk, mint az elmúlt tárgyévben, az urológián 30%-al kevesebb lovat tartunk nyilván, míg a fül-orr-gégészeten 15%-al nőtt a lovak száma. Egyedül a központi épületben lett kettővel több tárgya-ló."
Krupp Skya
2012. július 01. 09:46
A marhát könnyű nyilvántartani meg kell nézni hány szimpatizánsa van az MSZP/DK-nak
trespass
2012. július 01. 09:40
Nem csodálom, hogy a kórházaknak küldték. Ahogy némelyik kinéz nyugodtan lehetne istálló, sőt a lovak kikérnék maguknak. Az állatorvosok remélem nyilvántartásba veszik a minisztérium állományát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!