USA Today: Hat aranyunk lesz Londonban

2011. július 28. 17:37

A USA Today átfogó prognózist készített a 2012-es londoni olimpiai játékok éremesélyeiről. Az előrejelzés szerint Magyarország 11. lesz az éremtáblázatban.

2011. július 28. 17:37

 A USA Today egy évvel a londoni olimpiai játékok előtt megtippelte a legnagyobb sportesemény összes pontszerzőjét, a tekintélyes méretű adatbázist pedig nyilvánosságra is hozta.

Az amerikai napilap szerint Magyarország a 11. helyen végez majd az éremtáblázaton 6 arannyal, 9 ezüsttel és 7 bronzéremmel. Aranyérmeseink a vízió alapján Janics Natasa és Szab-Kozák, Szász Emese, Berki Krisztián, Marosi Péter és Sidi Péter lesznek. Cseh László egy ezüstöt és egy bronzot szerez majd - állítja az USA Today.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. július 29. 21:55
Szerintem minimum 3, maximum 10, ezért a hatot örömmel fogadnám. Az a 11. pedig kimondottan jó hely az országok rangsorában. Kapásból többet mondok, aki előttünk lesz/ Usa,Kina, Orosz o, Anglia, Német o, Japán, Korea, Kenya, Ukrajna, Olasz o, Kanada, Ausztrália/ És a hpzzánk hasonló esélyüek /Belorusszia, Lengyel o, Francia o, Brazilia, Svéd o, Cseh o, Görög o..../ Ugye ?
röviden
2011. július 28. 22:26
Tegyék meg nagy téttel, ha ilyen biztosak benne. Egy évre előre jósolni a sportban (is) ostobaság. Mondjuk, ahogy ma vezették a szerbek elleni vízilabda-meccset... Még a harmadik negyed végén se hittem volna, hogy bírók nyernek.
picur3ka
2011. július 28. 19:09
Meg se kell tartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!