Demszky: Nem leszek gyanúsított

2010. december 02. 07:55

Demszky Gábor természetesnek nevezte, hogy a fővárosi tulajdonú cégeknél zajló nyomozásokban meghallgatják. A volt főpolgármestert a Főkert ügyében másodszorra hallgatták meg tanúként - írja a Népszava.

2010. december 02. 07:55
Ismét tanúként hallgatták meg Demszky Gábort a Főkert Zrt. ügyében - írja a Népszava. Demszky a lapnak elmondta, júliusi, első tanúmeghallgatásához képest semmilyen újdonság nem volt, a nyomozás érdekeire való tekintettel azonban többet nem árult el. „Együttműködöm ezeknek az ügyeknek a feltárásában, de kizártnak tartom, hogy bármelyik ügyben is gyanúsított legyek” - fogalmazott a volt főpolgármester, aki elmondta, természetes, hogy önkormányzati tulajdonú cégeknél zajló nyomozásokban a jövőban is meghallgathatják.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stanc
2010. december 05. 22:56
Gábor! Sajnos, ebben az országban még az is megtörténhet, hogy nem állítanak bíróság elé, illetve ha mégis, ott nem ítélnek el! De álljon itt örök mementó gyanánt 20 éves regnálásod emlékéül: Folyton a fejétől és a Nokiás dobozoktól bűzlött a főváros! Dalmáciában közben meg épültek a nyaralóid...
három elemi
2010. december 04. 22:14
Húszéves amnézia...
három elemi
2010. december 04. 22:03
Tüntessék ki Kossuth dijjal, mint ellenállót. Nagy a család, ott a horvát tengerparti villa, kell a pénz. Nem hallott semmit, nem hallott semmit, nem hallott semmit, nem hallott semmit.... Meg nem látott semmit, nem látott semmit, nem látott semmit... Meg nem szólt semmit, nem szólt semmit, nem szólt semmit, de semmit , de semmit..... Ilyen ez a popszakma.
nyugalmazott tanár
2010. december 04. 17:02
Hagyó üzeni, hogy februárig bérelt egy pótágyat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!