Egy nagykövet az ellenzéki térfélen

2023. április 18. 08:57

A szándékosan teremtett káoszban akarnak rajtunk fogást találni.

2023. április 18. 08:57
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Egész pályás letámadásnak lehettünk szemtanúi az utóbbi napokban a nemzeti oldal ellen, aminek nyilvánvalóan nincs még vége. A közvetlen kiváltó ok Magyarország békepártisága, de a mélyrétegekben ott találjuk a migrációval kapcsolatban képviselt álláspontunk gyökeresen eltérő voltát a globalista baloldal véleményétől, valamint a gyermekvédelem terén megfogalmazott tántoríthatatlan alapvetéseink irritáló hatását az önfeladó, megtartó értékeit a sutba vágó haladárokra.

Olyan mennyiségben zúdulnak ránk nap mint nap az általunk eszementségnek, abszurdnak és vérlázítónak gondolt megnyilvánulások, hogy már-már átláthatatlan ­káosznak érezzük a saját életünket. Gyanítom, hogy a sötét terv végrehajtóinak éppen ez a végső céljuk, mert ebben a káoszban remélnek fogást találni rajtunk, és így próbálják megbontani a nemzeti oldal sziklaszilárd egységét. Látszólag különálló, sőt néha egymással is öldöklő harcot mímelő erőcsoportok egy pontban mégis rendre összefonódnak, amikor azokra az értékekre szándékoznak csapást mérni, amikért nekünk élni érdemes.

Nehéz nem észrevenni az összefüggéseket például az amerikai nagykövet, David Pressman legutóbbi húzásai és a baloldali pártpalettán zajló átalakulások tragikomikus jelenetei között.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. július 18. 05:07
David Pressman elsősorban nem amerikai politikai pojáca, hanem meghatározóan zsidó provokátor! A kormány felelőssége, hogy méltatlanul diplomáciai státuszt biztosít neki! Hű, raffinált szolgája Gyurcsánynak! Első számú szekértolója! A zsidó jelszó: "Minél rosszabb, annál jobb!" különlegesen védett szószólója, ügyvivője!
tapir32
2023. július 17. 22:56
A fasiszta vagy náci jelzővel való felelőtlen dobálózás a fasizmus és a nácizmus bűneinek és a holokausztnak a relativizálását jelenti. A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. NER 13 évében csökkent a legnagyobb mértékben a melegekkel szembeni előítélet, és nőtt a melegházasság támogatottsága.
Palatin
2023. április 18. 17:49
Pressmannak nemcsak hogy fogalma sincs Magyarországról, de még kimondottan rosszindulatú is. Kultúrát, emberséget tekintve, ö csak egy kis tintapötty az eldobott csomagolópapíron a volt brit Lindsay nevü nagykövethez úrhoz képest, aki ragyogóan megtanult magyarul, és imádta a magyar verseket, több alkalommal szavalta is kedvenceit a TV-ben. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7XET9XLU4
Lajoss
2023. április 18. 16:09
Ugyan,Ottó,egy pártállamon fogást találni..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!