Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az Európai Parlament a legmocskosabb gazemberek gyűjtőhelye

2023. április 27. 09:10

Korrupt, szemét, kommunista gazemberek – Daniel Freundtól kezdve Verhofstadton át egészen Weberig.

2023. április 27. 09:10
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Az alábbi hírecske tökéletesen és tűpontosan megmutatja a lényeget: az Európai Parlament – miképpen az EU szinte teljes jelenlegi vezetése – a legmocskosabb, legundorítóbb gazemberek gyűjtőhelye.

Korrupt, szemét, kommunista gazemberek – Daniel Freundtól kezdve Verhofstadton át egészen Weberig, meg eddig a Monika Hohlmeier-ig.Rakás szar mind.

Mi pedig még mindig úgy teszünk, mintha ők lennének a gyöngyharmat, és bármit, ismétlem, bármit is számítana, hogy mit pofáznak...”

Nyitókép: Philipp von Ditfurth / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana2
2023. április 29. 13:41
Kivéve azt a néhány fideszes képviselőt!
tartarossz.blog
2023. április 27. 22:10
"Korrupt, szemét, kommunista gazemberek – Daniel Freundtól kezdve Verhofstadton át egészen Weberig, meg eddig a Monika Hohlmeier-ig.Rakás szar mind." Lószart kommunisták, ha az itt felsorolt húgyfejűek kommunisták volnának zsoltika, akkor az én szobám falán megférnének Sztálin atyánk és Lenin apánk freskói mellett, látsz te ilyet itt? Nem - Akkor ezek nem komcsik, eltévedtél te geci, sok volt a pálesz kevés a vátesz, kevés spicli = kevés a rendőr = túl sok a kurva túl sok a strici túl sok a spicli = túl sok a rendőr = kevés a kurva kevés a strici https://www.youtube.com/watch?v=59dDrpIfZWs bayer is a bérkommunistázó papagájkommandó oszlopos tagja "Korrupt, szemét, náci gazemberek – Daniel Freundtól kezdve Verhofstadton át egészen Weberig, meg eddig a Monika Hohlmeier-ig. Rakás szar náci mind."
snake
2023. április 27. 21:05
Annak idején a csatlakozásra voksoltam. Ha ma lenne szavazás, már nem tenném. Ezek a kilóra megvett brüsszeli genyók állítólag a szövetségeseink, vagy mifene. Mellettük ellenség sem kell, nagyszerűen hozzák a figurát. Nincs rálátásom, hogy miért éri meg az országnak fenntartani a tagságot ezek közt, mert pénzt azt nem adnak, csak basztatnak. Véleményem szerint meg kell várni a jövő évi "választást", aztán ha ugyanez a szarakodós brigád marad, akkor jöhet az "itthagyom a tanyátokat, b....átok az anyátokat".
csulak
2023. április 27. 18:07
sajnos tokeletesen igaz amit mond Zsolti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!