Magyar sci-fi

2022. július 18. 13:08

2022. április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat, s hamarosan kiderült, hogy üres kasszát hagyott maga után az Orbán-kormány.

2022. július 18. 13:08
null
Farkasházy Tivadar
Farkasházy Tivadar
Facebook

„2022. április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat, s hamarosan kiderült, hogy üres kasszát, annál több fizetni valót hagyott maga után az Orbán-kormány, ezért július elején kénytelenek voltak bejelenteni, hogy megszűnik a Kata, s lényegében a rezsicsökkentést is felszámolják. Pár órával később Bayer Zsolt feltette a Facebookra:

»Az anyátok picsáját! Három hónap alatt tönkrebasztátok 12 év eredményeit!«

Majd Bencsikkel, Stefkával és Csizmadiával bejelentette, Szentistvánkor nem Körmenet, hanem Békemenet indul a Bazilikától, ezúttal kapával, kaszával, fütykössel és cséphadaróval, hogy azonnal vonják vissza! Orbán, aki a választások óta apja hatvanpusztai birtokának mínusz második emeletén pihente ki az előző három országlás fáradalmait a felcsúti futódombra sietett, melynek tetején bejelentette, hogy nem ismeri el a választások eredményét, hiszen a háborúpárti Márki-Zay megígérte, hogy marad a rezsicsökkentés. A hír hatására, amelyet 470 magánkézben lévő lap, portál, adó és csatorna is megerősített, Capitolium híján a köztévé és közrádió Kunigunda utcai székháza előtt gyűltek össze felháborodott szurkolók, amitől az összes ott parkoló autó spontán elkezdett lángolni.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2022. augusztus 04. 03:40
Büdös mocskos náci!
Jooee
2022. augusztus 03. 17:50
Ez a Teddy teljesen hülye. Gumibottal kellene a kezére vágni, amikor mutogatni kezd ez a tróger.
Gecorbi
2022. július 19. 11:39
Bizony, igaz! Ha az ellenzék nyer, és ugyanezt csináljak, amit a fidkány banda, ez történt volna ... büdösek ezek az o1g-ék.... Fúj
istvanpeter
2022. július 19. 11:19
Sötét hitvány patkány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!