ASZTAKURVA

2022. június 14. 22:44

Mondjuk, 200 kilométerre vagyok, de fogjuk rá, hogy ide is hallatszik.

2022. június 14. 22:44
null
Hont András
Hont András
Facebook

„ASZTAKURVA
(Mondjuk, 200 kilométerre vagyok, de fogjuk rá, hogy ide is hallatszik).”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Interjúnk Marco Rossival:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
Elolvasom!

„” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. június 15. 13:26
Na Konok Peti "ÖT-ös társad! MOST ALAPOSAN BEDUGULTÁL Ő IS! Még mindig nem kapa meg a liberál-komcsi propaganda központből hogy hogyan és miért gyűlölködjön a magyar nép ellen? Nagyon SZAR érzés lehet ez neki! /csak hogy ő is meg a liberál-bolsi propagandaközpontban is megértsék... na ezért írtan ilyen "szép liberál-bolsi irodalmian"!!!/
olajfa1
2022. június 15. 13:04
Minden FONTOS DOLGOT MEGTETT az Angol Válogatott!!! A MECCS ELÖTT LETÉRDELTEK!!! A SZIVÁRVÁNYOS KARSZALLAG MEG RAJTA VOLT a csapatkapitány karján!!!!!!!... Az összes többi dolog meg mellékes!!!!!!! Az egész angol válogatott EGY HATALMAS SZÍNJÁTÉK! SZINÉSZKEDÉS!! A libsi-bolsi propagandisták érdekében történő színészkedés az egész angol foci!!! AZT MEG TÖKÉLETESEN TELJESÍTETTÉK!!! Már csak az a kérdés, hogy az angol szurkolók ez MEDDIG TŰRIK!???...
olajfa1
2022. június 15. 12:03
FIGYELTÉTEK! hogy a 4-0 után HOGY BEDUGULT AZ ELLENZÉKI KÁROGÓ ALJAS CSIPET-CSAPAT!!! Se nyelni se köpni nem tudnak! -Nem tudnak károgni a foci kiemelt sportág szponzorálása miatt!!! -Nem tudnak károgni STADION ÉPÍTÉSEK MIATT!!... -Nem tudnak aljaskodni hogy "MEGALÁZTÁK A MAGYAR NEMZETET"!!!... -Nem tudnak károgni hogy "de nem is térdeltek le a magyarok"... SZERENCSÉRE! -Nem tudnak károgni hogy "AZÉRT KAPTAK KI A MAGYAROK MERT NEM TÉRDELTEK LE A LIBERÁLIS FASIZMUS ÉRDEKÉBE"!!!!... stb... stb... Sőt! azt sem merik még csak megemlíteni sem hogy "KIK IS LETTEK MEGALÁZVA"?... Az angoloknak ez hatalmas "megrázkódtatás" volt!... SZÉP VOLT FIUK! KÖSZÖNJÜK!!!!
tevevanegypupu
2022. június 15. 09:37
Azért győztek már sokszor..de ilyen elégedetten Rossit még soha nem láttam mosolyogni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!