Hosszú Katinka (VALAKI) gratulált a miniszterelnöknek (VALAKI)

2022. április 08. 08:34

Katinka követői közül többen (SENKIK) fontosnak érezték, hogy durva megjegyzésekkel reagáljanak.

2022. április 08. 08:34
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Hosszú Katinka (háromszoros olimpiai bajnok úszó, nemzeti hős = VALAKI) gratulált a miniszterelnöknek (4+12 éve kormányfő = VALAKI) az újabb választási győzelemhez.

Hosszú Katinka követői közül többen (inkább SENKIK, mint valakik…) fontosnak érezték, hogy hányós emojikkal és hasonlóan színvonalas megjegyzésekkel reagáljanak a gratulációra az úszó közösségi oldalain.

Újra megmutatta magát Szeretetország és még mindig csodálkoznak, hogy ebből nem kér az emberek többsége...”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Úttalan utakon
2022. április 08. 17:23
Kedves Balázs! Nyilván a hurrogók a saját kicsinyességükről és nyomorukról tettek ékes tanúságot. De Öntől elfogadhatatlannak tartom ezt a gondolkodásmódot, hogy ismeretlenül is "senki"-nek tituláljon egyetlen embert is. Minden ember, aki teszi a dolgát, és helytáll ott, ahol neki kell helytállnia, az igenis ugyanúgy megérdemli a tiszteletet, mint aki történetesen úgy teljesít a maga helyén, hogy még hírnevet is szerez. Egyszerűen nem lehet így beszélni másokról, az emberi méltóságukat megkérdőjelezni akkor sem, ha nyomorultak és irigyek. Ezt a posztot ugyanaz a gőg hatja át, mint a belpesti értelmiség vidékiekről megfogalmazott állításait. Nekünk jobboldaliaknak nem szabad erre a szintre lesüllyedni, okunk sincs rá egy ilyen fényes győzelem után.
formaegy
2022. április 08. 11:50
))))))))))) Nagyon savanyú a szőlő. )))))))))) A libsi-komcsi-náci "professzorok" megmutatták mit tudnak. ))))))) Vajon volt köztük "nagy tudású" ballibes pszichológus? ))))))))))))))))) Ők a társadalom alja, a parazita banda. Ennyi.
röviden
2022. április 08. 10:53
Szeretetország. Kuss, mi így szeretünk szeretni.
Rocktoberi
2022. április 08. 10:11
Szerintem Katinka nagy ívben leszarja ezeket a senkiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!