Dúró Dóra: Magyarország nem a mi hazánk... vagy valami ilyesmi

2022. január 08. 21:04

A Mi Hazánk és a magyar emberek halmazának nincs közös metszete. Azaz Magyarország nem az ő hazájuk.

2022. január 08. 21:04
null
Ónody Gomperz Tamás
Jelen

„Tulajdonképpen az eredeti, »most a magyar emberek megmutathatják, hogy ezt már tényleg nem tűrjük« kijelentés is értelmes, feltéve ha a hirdetés feladója nem tartozik a magyar emberek közé. A két tagmondat alanya itt már nem ugyanaz, egyrészt vannak a magyar emberek (ők, többes szám harmadikban), másrészt vagyunk mi, akik tényleg nem tűrjük (a nem tudjuk micsodát).

ŐK és MI két elkülönülő csoportot jelöl nyelvtanilag. Tehát a Mi Hazánk és a magyar emberek halmazának nincs közös metszete. Azaz Magyarország nem az ő hazájuk.

Rendben van, és még pénzt is fizettek egy zsidó milliárdosnak azért, hogy ezt közhírré tegyék.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2022. január 10. 14:31
Ennek a felesége az a másik libernyák, az Ónody picsa. A HVG-n attól cikk egy cikk, attól valami egy írás, hogy elé van írva: Gomperz. Legalábbis szerintük. Hogy kicsoda igazából ez a túlélésért küzdő Gomperz? Nagyjából egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t (akkor még Ónody Tamás néven), Kóka János táskahordozója is volt, meg a kórházi széfes Horváth Ágnesé, a bukta után – Stumpf András közlése alapján – egy Health-Capital Zrt. nevű vállalkozást gründolt szintén az exminiszter Horváthtal, utána szegődött el „igazi újságírónak”. Nagy nevettető.
bandee1
2022. január 10. 14:28
Már megint egy galíciai osztja az észt! Bájos, amikor egy zsidó, zsidózik.
akiaki
2022. január 09. 20:04
szép vonásai vannak!
Márkus István
2022. január 09. 16:47
Mi Hazánk = Jobbik 2 álradikális párt mely begyűjti az alacsony IQ -ju hazaszerető ,naiv embereket ezáltal csökkentve a Fidesz szavazótáborát .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!