Nem tudom megérteni, hogy miért kell kifütyülni azokat, akik viszont térdelnek

2021. június 09. 18:16

Mostanra rájöttem, hogy akik fütyültek, az csak egy hangos kisebbség.

2021. június 09. 18:16
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az MLSZ és a magyar válogatott úgy döntött, hogy nem térdelnek le sípszó előtt, amit azért tesznek egyes csapatok, hogy ezzel is tiltakozzanak a rasszizmus és a kirekesztés ellen. Nagyon nehéz kérdés ez. Olyan társadalmi és kulturális rétegei, illetve kontextusa van, amibe nehéz belelátnunk vagy amit nehéz megértenünk innen.

Azt viszontnem tudom megérteni, hogy miért kell kifütyülni azokat, akik viszont térdelnek. Azért is vártam délutánig, hogy írjak erről, mert meg kellett nyugodnom. Nem akartam az első, dühös reakciómat megosztani veletek. De mostanra rájöttem, hogy akik fütyültek, az csak egy hangos kisebbség. Mind a stadionban, mind a képernyők előtt rengetegen vagyunk, akik teljes szívből szurkolunk a csapatnak, akik minden meccset nézünk, és akik, ha tehetjük kint is vagyunk a meccseken, és akik mélyen elítéljük a fütyülést.

Nem szabad hagynunk, hogy a válogatottat és a sportágat, amiért rajongunk kisajátítsa egy hangos kisebbség és egy tolvaj politikai párt. Elegem van abból, hogy a nem fociszurkoló barátaim folyamatosan csesztetnek azzal, hogy hogyan szurkolhatok a magyar focinak? Hát nehogymár azért ne szurkoljak, mert a fidesz rátelepedett az egyik kedvenc sportágamra! És nehogymár azért ne szurkoljak a hazámnak, mert néhány tolvaj nyerészkedik ezen a sporton!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. június 10. 17:20
Szó sincs "hangos kisebbségről", olimpia gyilkos! A magyar szurkolók túlnyomó többsége, sőt a foci iránt nem érdeklődő magyarok többsége sem támogatja és tapsolja ezt a "térdelősdit". Amit Amerikában találtak ki azért, mert egy aljas, súlyos tetteket elkövetett, veszélyes bűnözőt, letartóztatása során egy gondatlan rendőr, nem szándékosan megölt. Ami ürügyül szolgált szélsőséges balliberálisoknak, antifa huligánoknak, és más bajkeverőknek, fél Amerika végig pusztítására. Értelmiségi elvbarátaik pedig kitalálták egyfajta antirasszista áhitat részeként, ezt a térdelősdit. Mi nem gyarmatosítottunk senkit, hanem minket gyarmatosítottak. Semmi okunk a térdelésre.
Simon Attila
2021. június 10. 15:28
Azért kell kifütyülni őket, mert köcsögök, mint amilyen te vagy. Ha te letérdelsz a Gyurcsótány elé, téged senki nem fog kifütyülni, mert tudjuk, hogy le fogod szopni.
Korrupt Kornél
2021. június 10. 14:45
Azért te fajbarom, mert állítólag focizni jöttek ide és nem térdepelgetni! Ezt nem tudtad? Idióta!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 10. 13:58
Bandi posztol, a Momentán támogatottsága zuhan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!