Magyar focistaként én sem feltétlen térdelnék le

2021. június 09. 16:19

De az meg nem kéne alapvető kultúremberi minimum legyen, hogy aki meg letérdel, azt hagyjuk, és nem ugatunk be neki?!

2021. június 09. 16:19
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Van néhány dolog, amivel nagyon igyekszem nem fogllakozni, de úgysem úszom meg. Ilyen a foci, meg az USA-ból importált idpolos baromságok. Na mindkettő összetalálkozott most ennél a térdelős balhénál. Magyar focistaként én sem feltétlen térdelnék le a dolog importált idpol jellege miatt (egy szinten van amőgy a dolog a Nélküledre felállással), de az meg nem kéne alapvető kultúremberi minimum legyen, hogy aki meg letérdel, azt hagyjuk, és nem ugatunk be neki?! Vagy csak én vagyok ilyen megrögzött radikálisan mérsékelt libsi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toronyőr
2021. június 10. 07:06
Te nem vagy tényező, kis ótvar gecipersely.
Krupp Skya
2021. június 10. 06:23
Ez mindig divat kérdése, hogy mit csinálnak a focisták. Ha Gréczy Zsolt lenne a FIFASZ elnöke, ő bevezetné, hogy a focisták vegyék elő a faszukat és mind a két világtáj felé rázzák meg, Dél felé 20-szor estefelé meg 19 szer, Karácsony Gergely emlékére, akit 2019-ben választott meg BUDAPEST. A súlylökők is emlékezzenek meg mert Karácsony is lökött.
Levente
2021. június 10. 03:15
Úgy van, te annak a szőrös pofájú oláh szarnak vagy a helyettese!
Tádécska
2021. június 09. 22:35
Az UEFA és tudtommal a FIFA is elvileg tiltja a politikai megnyilvánulást a pályán, márpedig amit az írek tettek, az az volt. Ezek után a kifütyülésüket tulajdonképpen kifejezetten sportszerű cselekedetnek tartom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!