Hol a program, Feri?

2021. február 14. 13:55

Egy dolog háromnegyed óra alatt sem derült ki: mit akarnak kezdeni az országgal, ha hatalomra jutnak?

2021. február 14. 13:55
Nagy Ervin
Nagy Ervin
PestiSrácok.hu

„Gyurcsány Ferenc – aki közösségi oldalán csak Ferinek hívja magát – évet értékelt. Tizenhetedszer – a hétszázát neki! Habár magához képest sótlan, lapos és unalmas beszéd volt, akadt azért egy-két finomság. Megtudtuk, hogy az emberiség egy kis falu; hogy a pandémia kezelése közügy; hogy a magyar közösség megmaradása erkölcsi kérdés. (Vajon számukra, a határon túli magyarokat vegzálók számára is?) Hogy diktatúra van, ám az ellenzéki összefogás nyerni fog a választásokon; hogy a kormány szellemi hatalomátvételre készül, bár arra nem kaptunk választ, hogy ha át kell venni valakitől a hatalmat, akkor ki is van most a kultúrában hatalmon? Hogy a miniszterelnök kedvenc filozófusa Sir David Scruton, akit egyébként Rogernek hívtak. Végül a volt miniszterelnök megmondta az egyházaknak abortuszügyben a tutit, és mielőtt még a feledés homályába veszne: a tavalyi évben a legnagyobb reményt az jelentette számára, hogy Biden nyert… Persze, bízik abban, hogy majd az amerikai elnök megnyeri nekik a választást – ha már az unió letett erről. Egy dolog azonban háromnegyed óra alatt sem derült ki: mit akarnak kezdeni az országgal, ha hatalomra jutnak?

Ez most nem sikerült jól. Hiányzott a tűz, nem voltak igazán ütős mondatok. Talán hiányzott a „tömeg”! Lehet, hogy hiányzott az első sorban tapsoló Vágó István és a hátsó sorok mögött álló Gréczy Zsolt biztató mosolya. De hiányoztak a közösségi oldal követői is. Annak ellenére, hogy Gyurcsány Ferencnek több, mint kettőszázhatvanezer követője van, alig hatezren nézték a nagy évértékelő beszédet a Facebook-on.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. február 15. 09:32
Sajnos az ellenzéki szavazók, az értelmesebbje (ha lehet egyáltalán ezek után annak nevezni), sem teszi fel ezt a kérdés. OK, hogy Orbán takarodj, de mit csinálnak majd? Mi lesz a vasútépítéssel? Mi lesz a katonai beszerzéssel? Mi lesz az államadóssággal? Lesz-e ingatlanadó? Családi adókedvezmény? Családi pótlékot újból felemelik? Munkanélküli segélyt meghosszabbítják? Persze baromság az egész, mert azt hazudnak, amit akarnak, és utána meg azt csinálnak szintén, amit akarnak. Ezért nem kell a programokra figyelni, mert azt mindenki érzi, hogy mi fog történni.
mokány
2021. február 14. 19:41
"magyar, hazafi. európai" , hazudja a globalista helytartó-jelölt.
mokány
2021. február 14. 19:39
A globalista lakáj-sághoz nem kell program.
VeJoLa
2021. február 14. 19:16
Ha elmondta volna a programját, borítékolható lenne a 4/5 a Fidesznek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!