Liberális magyarázatok a régmúlt rasszista sorozataihoz

2020. június 16. 18:48

Legyen végre liberális karika is, mely segít eligazodni a liberális utópiából érkezőknek a valódi élet kegyetlen tengerén.

2020. június 16. 18:48
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Az életkorbesoroláshoz hasonlóan legyen végre liberális karika is, mely segít eligazodni a liberális utópiából érkezőknek a valódi élet kegyetlen tengerén, és elmagyarázza nekik a poént, mialatt a normális emberek röhögnek rajta. Csupasz pisztoly trilógia: Felháborító, válogatott feketeellenes fehér rendőri erőszak. Kínzások, sanyargatások, fizikai szenvedések okozása kórházban, teli stadionokban! A fehér rendőrök sztereotíp vádaskodásai után az esküdtszék felmentette a meghurcolt fekete élsportolót a kettős gyilkosság alaptalan vádja alól.

Waczak szálló: Strukturális erőszakkal teli. Nevetséges kontextusban tünteti fel a latínókat. Túlzottan agresszív színben a nőket, ráadásul a németeken gúnyolódik, akik akkorra már megváltoztak, ez pedig egyetlen németH embernek sem vicces!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. június 17. 10:19
A Trópusi vihar is megkapta a rasszista pecsétet https://index.hu/kultur/cinematrix/2020/06/17/a_tropusi_vihar_is_megkapta_a_rasszista_pecsetet/ "a rasszok sztereotip és sértő ábrázolása miatt távolítják el az ilyen tartalmat. Ebben az a legszebb, hogy a kínálatban továbbra is szerepel az a White Chicks (Feketék fehéren) című vígjáték, amiben Shawn Wayans és Marlon Wayans fehérre mázolt arccal, műmellel, magas sarkúban alakít fehér nőt."
Emmanuel Goldstein
2020. június 17. 09:52
A rasszista erőszak nem vicces.
civis72
2020. június 16. 23:00
szegény O.J...miután felmentették, nem is keresték tovább a felesége gyilkosát ...de nem is lett volna értelme
Kanmacska
2020. június 16. 22:45
Olvasd a Zsórpubit mega Hírklikket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!