Console Generale Jenő

2017. január 31. 07:22

Én nem leszek milánói főkonzul. Pedig főztem már olasz ételt én is, jártam is az olaszoknál, de sajnos a nyelvet nem beszélem. Hanem Jenő.

2017. január 31. 07:22
Varga Attila
Index

Tegyük fel, hogy bajba kerülünk Olaszországban, és a carabinierik bevisznek, ott ülünk Torrevecchia Pia rendőrőrsén és nagyon be vagyunk szarva. Hát nem jobban érezzük magunkat, ha Jenő Főkonzul jön értünk, mint egy öltönyös savanyújóska, akit még sose láttunk? Mekkora kő szakad le az ember szívéről, ha megpillantja a jellegzetes arcot, és kap egy csibészes kacsintást, minden rendben lesz, apukám, mondja a kissé rekedtes hang, a világ pedig a helyére fordul a tengelye körül. Meg egyébként is, mi dolga van egy konzulnak? Telefonálgat, oszt csókolom, Jenőnek ebben van már rutinja ugye, nem lehet olyan dolgot mondani, ami alapján NE felelne meg a posztra.

Az az egészben a legszomorúbb, hogy Csiszár Jenő is pontosan tudja, hogy ez a nadrág nagy rá, és még sincs benne annyi, hogy azt mondja, oké, srácok, már az is jó vicc volt, hogy a köztévé szórakoztató főszerkesztőségének vezetője lettem, de mindennek van határa, ciao. Pedig nem nehéz, Jenő, Stallone is tudott nemet mondani Trumpnak, és őt ráadásul csak kulturális szócsőnek kérték fel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. február 01. 07:31
Jenő nem kell.Az iskolázatlan Martin Schultz rendben vagy ugye.Végül is beszél egy világnyelvet,a németet.
Mr.Falafel
2017. január 31. 21:03
A balliberális hiszti nem ismer határokat.
Lion
2017. január 31. 15:07
Neki bejött az élet, sixx-nek nem. Van ilyen.
1000bocs
2017. január 31. 13:31
Az irigységből megírt, libsi szemellenzővel és kettősmércével támogatott hiszti nagyon tré. Ez a faszi eddig is gáz volt, de libsiéknél a megfelelési kényszeres igazodás egyre nagyobb faszságokba hajtja a népeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!