A Bayer Zsolt-ügy margójára

2016. augusztus 24. 14:24

Biztosíthatok mindenkit, hogy a cápát a jelenlegi ismereteink szerint hidegen hagyja, hogy akit megharap, azt kitüntette-e az állam vagy sem.

2016. augusztus 24. 14:24
Dezső András
Dezső András
Index

„Nem értem, hogy azok az emberek, akik rácsodálkoztak Bayer Zsolti plecsnijére, hol éltek eddig. Az lett volna meglepő, ha nem tüntetik ki. Azt sem igazán értem, hogy miért kell ilyen plecsniket osztogatni úgy általában. De tényleg: miért menő, miért nem inkább kínos az, ha valakit az állam tüntet ki? 

Egyébként mindegy is, hogy mit gondolok erről, mert vannak ennél fontosabb ügyek. Kihasználva Bayer Zsolt farvizét, elő is jövök eggyel. A legfontosabbal. Túl sok a cápatámadás. (...)

Csak idő kérdése, hogy Magyarországon is megtörténjen a tragédia. 

Biztosíthatok mindenkit, hogy a cápát a jelenlegi ismereteink szerint hidegen hagyja, hogy akit megharap, azt kitüntette-e az állam vagy sem. A cápák nem válogatnak, a szemükben egy Bayer Zsolt nagyjából ugyanolyan érdekes harapnivaló, mint egy Gyurcsány Ferenc vagy egy Kornis Mihály. Ezek a gyilkos dögök nem nézik a pártszimpátiát, és lehet valaki nagy politikai túlélő, a vízben a plecsnik sem mentik meg. A cápa leszarja, hogy a kiszemelt áldozata kit gyűlöl vagy kit imád, kire szavaz és visszaadja vagy megtartja a kitüntetését, ha valami nem tetszik neki. 

Szóval ha valamit, akkor ezt érdemes lenne szem előtt tartanunk, mielőtt csobbanunk egyet.

Egyébként meg a kurva anyját az összes kibaszott cápának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2016. augusztus 25. 01:01
Ha már ennyire cápázni akar... nem is értem, engem miért nem érdekelnek a cápa támadások... talán azért, mert Magyarországon nem őshonosak a cápák?! Bár tagadhatatlan, hogy jobban jártunk volna, ha te még is csodát művelsz és megeteted magadat eggyel itt, Magyarországon. Legalább nem születik meg ez a halom betűhalmaz, aminek se füle, se farka, de legalább bayerzsoltkintüntetés. Komolyan, nem akartok FB-on és twitteren külön hashtag-et csinálni? #BayerZsoltmondjonle vagy valami hasonló... :D
Abohócnak nincs pénisze ver.1.1
2016. augusztus 24. 19:18
Nincs semmi baj Bayer írásával, én csípem a stílusát, faszán odamondogat, de nem öncélú nála a trágárkodás, ellentétben a 444-es libsikkel, ja, hogy Bedééknél nem gond a folytonos bazdmegezés...Szerintem nem is lett volna ebből ügy, talán a népszabiban megjelent volna egy zsörtölődő cikk, de a 444-es ganék hergeltek, a napi 4-5 Bayerozós cikkel... A balhé, ha jól tudom a Cigányliszka írás miatt volt, Bayer helyében én elnézést kértem volna, és javítottam volna a következőre: ha elütsz egy cigót, mielőtt továbbhajtanál, tolass át még rajta kétszer.:) A 444, Bede, Szili, Anarki meg bekap6SSák, ők a nagy liberálok, de közben Rákosi időket idéző cenzúra működik náluk. Kis tanmese kezdő liberálisoknak : egy igazi libsi(akiket akkor sem szeretek) ugyanúgy kiáll, hogy akár a náci is elmondhassa a véleményét, a "magyar"liberalizmus valami egészen fura torzszülött, ugyanis arról szól, mi kurvaanyázhatúnk mindenkit, de az ellenvéleményt nem tűrjük!
kulakman
2016. augusztus 24. 19:18
Kedves "újságíró" úr mivel személyes tapasztalatom van arról ,hogyan készít ön cikket , így csak annyit kérdek normális volt-e aki önt újságírónak kinevezte?
antioxi
2016. augusztus 24. 19:08
Dezső András, az atlantista segg nyalogány? Lapozzunk. ps: Most antlantista-brüsszeli, korábban moszkvai-segg nyaló. Mindegy neki(k), csak segg legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!