A Doctor Who tán megint jó lesz, méltó régi nagy híréhez

2015. szeptember 23. 09:28

A BBC legendás időutazós sorozata, a borzasztó magyar című Ki vagy, doki? 9. évadának nyitóepizódja megint úgy ér véget, hogy a néző várja a következő részt.

2015. szeptember 23. 09:28
Muchichka László
Roboraptor

Sokaknak a barokkos túlzsúfoltság juthat eszébe az epizódról (nekem is), emiatt pedig úgy röpül az idő, hogy az ember a stáblistánál azt hiszi, csak negyed órás volt a rész. Értem én, hogy az alkotók a rengeteg helyszín- és időváltással igazából hangulatot akarnak teremteni, de ez azzal jár, hogy tényleges történés alig van, a moralizálás a hangsúlyos, no meg az, hogy erre a szezonra az eddigieknél is több pénzt szórt el a BBC, így több a CGI, a dalek, meg úgy általában minden. Ennek ellenére biztató az idénykezdet, és ha végre megint olyan élvezetes évadot kapnánk, mint a harmadik, vagy az ötödik, ígérem meaculpázom egyet decemberben, hogy zavart a kivagyiság, ha majd az egész szezont értékelem. Végül is a korábbi doktorok is mindig második teljes szezonjukban teljesedtek ki igazán…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!