Doctor Who: kezdett a 9. évad

2015. szeptember 23. 09:23

Az elmúlt két évadot egyébként számtalan rengeteg negatív kritika érte, és egyre többen gondolják úgy, hogy új showrunner kellene a „megfáradt” Steven Moffat helyett.

2015. szeptember 23. 09:23
dzsiaj
Sorozatjunkie

Az elmúlt két évadot egyébként számtalan rengeteg negatív kritika érte, és egyre többen gondolják úgy, hogy új showrunner kellene a „megfáradt” Steven Moffathelyett, akinek nem volt könnyű dolga az idei starttal; viszont ismét tiszta lappal indult, hiszen tavaly nem volt cliffhanger, jöhetnek az új sztorik, és akár egy új átívelés is.

Annyi változás már biztos lesz az elmúlt évekhez képest, hogy visszatérnek a dupla epizódok, aminek személy szerint nagyon tudok örülni. Ennek fényében már a nyitány is kétrészes, ennek első darabja volt a The Magician’s Apprentice, egy durva cliffhangerrel, ami nyilván kamu, mégis kíváncsi vagyok a feloldásra. (…)

Összességében egy meglepő, újabb retcon-szerű, mégis friss, erős nyitást kaptunk, amiben benne van egy nagyon jó folytatás lehetősége, de ezzel együtt ott van bennem a félsz, hogy újabb timey-wimey badarságokkal oldják fel a kialakult konfliktust. Az viszont biztos, hogy a 6. évad óta nem kezdett ilyen jól a sorozat, úgyhogy igyekszek bizakodó lenni. És ti?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!