Kiállunk a civilekért

2014. április 30. 08:30

Joguk van ahhoz, hogy szabadon tiltakozzanak a német megszállás emlékműve ellen.

2014. április 30. 08:30
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

Kiállunk a civilekért, mert joguk van ahhoz, hogy szabadon tiltakozzanak a német megszállás emlékműve ellen. Tiltakozunk, ha a kerületi jegyző ebben akarja őket korlátozni! Gyalázat, hogy az Orbán-kormány nem tartotta a szavát és a választások után egyeztetés nélkül nekilátott az emlékmű folytatásának. Gyalázat, amit a budapestiekre akar kényszeríteni! Ők szembenállnak a civilekkel, miközben a múlttal kellene őszintén szembenézniük. Ígérem, a szembesítés nem fog elmaradni!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2014. május 01. 09:02
Kiállunk a civilekért, mert joguk van ahhoz, hogy szabadon tiltakozzanak a német megszállás emlékműve ellen. ------------------- Tegnapelött ezek nem civilek voltak, hanem metéltek!!!
Monkey4you
2014. május 01. 08:56
Ígérem, a szembesítés nem fog elmaradni! ---------------- Gondolom, ott lesz a féleszüje a felavatásán!!!
Monkey4you
2014. május 01. 08:54
Kecskeházy nem ünnepel a kecskéjével???
Peter8811
2014. május 01. 07:53
"Joguk van ahhoz, hogy szabadon tiltakozzanak a német megszállás emlékműve ellen." Attis, ha apádék tartották a várat 1944-ben az oroszok ellen akkor jogod van tiltakozni a német megszállási emlékmű ellen, de ha egy óvóhelyen húzták meg magukat várva a szovjet hadsereg felszabadítását akkor nincs jogotok tiltakozni. Ilyen egyszerű a kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!