El a kezekkel Bajnaitól!

2013. június 21. 12:11

A magyar közélet példátlan szégyenének tartjuk azt a hazugságkampányt, amelyet Bajnai Gordon ellen folytat a Fidesz.

2013. június 21. 12:11
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

A magyar közélet példátlan szégyenének tartjuk azt a hazugságkampányt, amelyet Bajnai Gordon volt miniszterelnök, ellenzéki politikus ellen folytat a Fidesz. Bajnai Gordonnal hoznak kapcsolatba egy nyilvánvalóan kitalált hírt, miszerint Viviane Reding EU-biztos összeesküvést készít elő a magyar választások ellen, s ezzel Bajnai Gordont is kapcsolatba hozzák. Bajnai Gordont azzal is vádolják, hogy „maga és családja” jövedelmét tartja Ausztriában, hogy elkerülje a magyarországi adóztatást, miközben csak Ausztriában élő családtagjai tartják jövedelmüket Ausztriában, ő maga pedig minden jövedelme után itthon adózik. Képtelennél képtelenebb karaktergyilkos vádak, miközben Bajnai Gordon minden vádat cáfol, és minden pert megnyer. Szolidárisak vagyunk Bajnai Gordonnal, akiket hasonlóan komolytalan vádak érnek, mint amilyenek a korábbi kormányok számos miniszterét és államtitkárát érik, s amely vádak rendre megdőlnek, legkésőbb a bíróságokon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2013. június 21. 18:29
Megszólalt Piszkos Fred. Hajrá Feri!
magnamater
2013. június 21. 17:58
Együtt őrizték ők a libákat, azért ennyire egyívásúak.
Next adósság
2013. június 21. 17:05
"El a kezekkel Bajnaitól!" És a Libáktól is! Prutty!
qccqccqcc
2013. június 21. 17:02
"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi." Ismerős, Fletókám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!