Tévétorna Hesnával

2012. április 08. 09:41

Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen.

2012. április 08. 09:41
Barb
comment:com

„Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig lehet belekötni.

Al Ghaoui Hesnát eddig is becsültem, ezt a törékeny, fiatal nőt az elmúlt években örökké vad tekintetű fegyveresek között láthattuk, ahogy a Híradót tudósítja Líbiából vagy a Gázai-övezetből, vagy ahogy kimérten informál minket a libanoni palesztin menekülttáborokról vagy az etióp éhezők százezreiről, miközben a háta mögött folyamatosan »megrázó felvételek következnek«. A haditudósító, külpolitikai riporter első saját műsorában azonban nem a frontról tudósít, bár nem jár messze tőle.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2012. április 11. 15:28
"Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom." Ja, még szerencse, hogy a köztévének van alternatívája a politikai agymosodák és kereskedelmi csatornák bulvár-bányászbéka alulnézetében. Azokban van rengeteg magvas és megbízható gondolat, pörgés még a szellemi hiperaktívaknak is. :) A Bábel valóban jó.
trollmagnet
2012. április 09. 18:34
Én dugnám
Basiliscus
2012. április 09. 14:38
Tényleg a helyén van a szíve és az esze is, amellett még helyes is. (Jó lenne, ha a szakmai irigység el nem űzné.) Veiszer Alinda készített vele interjút kb fél éve, az szuper volt, a két pengeész csaj!
Honfi-fi
2012. április 09. 14:29
Nagyon, nagyon, nagyon kedveljük Al Ghaoui Hesnát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!