<![CDATA[sci-fi.mandiner.hu]]> http://sci-fi.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Megvan a Star Wars VIII. részének címe]]> Az utolsó Jedi – ez lesz a Star Wars decemberben mozikba kerülő VIII. epizódjának címe a hétfői bejelentés szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[John Scalzi és Joe Hill párnacsatája (videó)]]> Párnákkal esett egymásnak John Scalzi és Joe Hill, nem tudjuk, hogy miért. Mindenesetre jól szórakoztak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó István Zoltán (Próza Nostra): Újra az úton]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Valuska László (Könyvesblog): Az informatikus, aki lelket adott a scifinek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Duba Dániel (Supernatural Movies): Miyazaki elégikus utóirata – Szél támad]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[James Cameron és Tim Miller rebootolja a Terminátort]]> Úgy tűnik, Hollywood végleg kifogyott az ötletekből: James Cameron vezetésével, Tim Miller rendezésében rebootolják a Terminátort. Vagy pontosabban lezárják. Cameron még viszonylag ismeretlen rendezőként aprópénzért adta el a hatalmas sikert hozó film jogait 1984-ben, amelyek most, harmincöt év elteltével szállnak majd vissza rá.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erre a Lovecraft-játékra vártunk? (videó)]]> Idén érkezik a Call of Cthulhu, ez pedig az első előzetes, ami a játékmenetről sokat nem, a hangulatról viszont annál többet árul el.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Anne Hathaway az új Godzilla (videó)]]> A Colossal című filmben Anne Hathaway rájön, hogy mozdulataival irányítani tud egy hatalmas szörnyet Japánban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Izgi lövöldözés az űrben – James S. A. Corey: Leviatán ébredése]]> Meglepő módon az újságírás természetéről is mond valamit a James S. A. Corey néven alkotó szerzőpáros Térség-sorozatának első könyve, a Leviatán ébredése. Persze első sorban űrcsatákról, lövöldözésről, nyomozásról és összeesküvésekről szól. Nem váltja meg az űropera műfaját, de profi munka: nehéz letenni. Kritikánk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Amazonra jön az Elveszett próféciák-minisorozat]]> Azt eddig is tudtuk, hogy hatrészes minisorozat lesz Terry Pratchett és Neil Gaiman Elveszett próféciák című regényéből, most azonban az is kiderült, hogy az Amazon Prime-on lesz elérhető, és a BBC is le fogja adni. Az író és a showrunner maga Neil Gaiman egyébként, a premier pedig jövőre várható.
[...] Bővebben!
]]>