<![CDATA[sci-fi.mandiner.hu]]> http://sci-fi.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Pintér Bence (Spekulatív Zóna): Üdv a Spekulatív Zónában!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Viszlát, és kösz a halakat! – Búcsúzunk]]> Két év, rengeteg cikk, számos érdekes vita és sok-sok tapasztalat után eljött az idő, hogy elbúcsúzzunk olvasóinktól. Hogy miért? És mi következik ezután? Minden kérdésre választ adunk. Vagy legalábbis megpróbáljuk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egy ork lesz Will Smith járőrpárja a Brightban]]> A Netflix új filmje egy urban fantasy, ahol a modern nagyvárosban vannak elfek és orkok, na meg emberek. A főszerepben Will Smith és Joel Edgerton. Itt az előzetes.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Koós Anna (Roboraptor): Kiábrándító lett az év sci-fijének kikiáltott Valerian]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Takács Gábor (Próza Nostra): Zátonyra futottak (László Zoltán – Távolvíz)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rusznyák Csaba (Geekz): Valerian és az ezer bolygó városa – Az év legjobb, félórás sci-fi rövidfilmje!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Thasaidon (Zothique): Joe R. Lansdale: Deadman’s Road]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Renningan (Szubjektív Kultnapló): Richard Kadrey: A végítélet kis doboza]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Letya (Könyvek, ahogy én látom): Neal Stephenson: Snow Crash]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sorozat lesz Vonnegut, Howey, Stiefvater és Zelazny könyveiből]]> Az Universal egy sor sci-fi és fantasy-könyv adaptációját jelentette be: köztük van Kurt Vonnegut A Titán szirénjei című könyve, illetve Roger Zelazny regénye, A Fény Ura. De sorozatos feldolgozást kapnak Hugh Howey Sand-történetei, illetve Maggie Stiefvater Hollófiúk-regényei is.
[...] Bővebben!
]]>