<![CDATA[sci-fi.mandiner.hu]]> http://sci-fi.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Felkai Ádám (Geekz): What Remains of Edith Finch – Videojátékként prezentált irodalom (videó)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sapkowski: Nem tartom magamat klasszikus szláv írónak (videó)]]> Mesékről, alkotásról és saját könyveiről is beszélt a Könyvfesztiválon Andrzej Sapkowski lengyel fantasy-író. Az IGN Hungary videója.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szörnyek és emberek – Jeff Vandermeer: Borne]]> Posztapokaliptikus regénnyel tér vissza a magyar piacra is a Déli Végek-trilógia után Jeff VanderMeer. Egy furcsa városban járunk, amit guberálók és biotech szörnyetegek népesítenek be. Háború készülődik a lényeket létrehozó vállalat által lerombolt város lelkéért, amikor az egyik guberáló egy nagyon furcsa lénybe botlik. Gyönyörű prózában az emberségről: elmondjuk, milyen volt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rusznyák Csaba (Geekz): Judgment Day and Other Stories – Sci-fi esszencia az 50-es évekből]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Galgóczi Tamás (ekultura.hu): Cinda Williams Chima: Lángvető]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[FilmBaráth (Smoking Barrels): László Zoltán: Távolvíz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szabó Dominik (ekultura.hu): Abraham Merritt: Istár hajója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már elő lehet fizetni a Fantorzio nevű ponyvamagazinra]]> Egy elég erős borítóval és történetleírással indítják útjára a Fantorzio nevű ponyvamagazint, melynek készítői be szeretnék vinni a ponyvát az újságosokhoz. Az előfizetési akció már elindult, minél előbb csatlakozik valaki, annál olcsóbban jut a laphoz, és minél többen csatlakoznak, annál hosszabb lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brandon Hackett (SFmag): A Kör filmadaptáció, avagy olvasd el inkább a könyvet]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Borbíró Andris (Geekz): J. G. Ballard: High-Rise – Előemberek a Zikkuratban]]> [...] Bővebben!
]]>