<![CDATA[sci-fi.mandiner.hu]]> http://sci-fi.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Itt A szolgálólány meséje teljes előzetese (videó)]]> Április 26-án debütál a Margaret Atwood disztópiájából készült sorozat a Hulun.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[David E. Schultz (The Black Aether): Nem sokat írtak Lovecraftról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[John Scalzi: Csak az írásra kell koncentrálnom]]> Pár napja megjelent a bestseller sci-fi szerző, John Scalzi új űropera-sorozatának első darabja, Az összeomló birodalom. Az amerikai szerző ezzel kapcsolatban interjút adott a The Verge-nek, amiben arról beszélt, hogy mi a szerepe a Tor Books kínálatában, és hogy mik a tervei a következő tíz évre – mivel épp ennyi időre kötött dollármilliós szerződést a kiadóval.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pomsár Péter (Szubjektív Kultnapló): Sebastien de Castell: Az áruló pengéje]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Itt van pár új kép a Twin Peaks régi szereplőiről]]> Dale Cooper ügynök és Laura Palmer mellett a Twin Peaks egy sor régi szereplője visszatér az Entertainment Weekly címlapjain: a két hónap múlva debütáló harmadik évadról szól ugyanis a címlapsztori. A sorozat harmadik évadában reengeteg új szereplő kapott szerepet, de ott lesznek köztük a régi motorosok is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Grozdits Hahó (Librarius): A világűr gyarmatosítása párhuzamos civilizációkat hoz létre…]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[CsarliPrinc (Geekz): Levél Andromedához (videó)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is lesz beszélgetés a fantasztikumról a Könyvfesztiválon]]> Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is beszélgetni fog a kortárs sci-fi- és fantasy-irodalom helyzetéről az Agave Könyvek, a Fumax és a Gabo SFF három vezetője, szerkesztője a Könyvfesztiválon. Idén a beszélgetést Pintér Bence, a Mandiner.sci-fi főszerkesztője fogja moderálni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dragomán György (Scifi.hu): Elengedtem a könyvem, járja csak a maga útját]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezt tervezik a hazai képregénykiadók idénre]]> Az ekultura.hu kérdezett körbe a múlt vasárnapi Képregénybörzén: mit terveznek a hazai kiadók idénre?
[...] Bővebben!
]]>