Nagyon kínos helyzetet teremtett az RTL-es műsorvezető a Könyvfesztiválon

2023. szeptember 30. 11:38

Szabados Ági a népszerű amerikai író helyett saját magát fényezte az eseményen.

2023. szeptember 30. 11:38
null

A csütörtökön megnyílt 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége a népszerű amerikai sci-fi író, John Scalzi, aki a megnyitóünnepségen Budapest Nagydíjban részesült – olvasható a HVG-n. 

A neves esemény Laudációját Nagy Ervin színészre és Szabados Ági műsorvezetőre, a Nincs Időm Olvasni Kihívás (NIOK) és olvasóközösség alapítójára bízták, utóbbi lehet, nem volt jó döntés. A Könyves Magazin tudósítása szerint meglehetősen kínosra sikerültek, mivel Szabados Ági inkább magáról ejtett néhány szót a híres szerző helyett. 

Saját magát és a NIOK-ot laudálta: előbb önmagáról mesélt, majd a NIOK-ot promózta, aztán az olvasás értékét részletezte a Könyvfesztivál közönségének, körülbelül két mondatban megemlítette Scalzit, és végül egy olyan olvasói üzenettel zárta a beszédet, ami őt és a NIOK-ot dicsérte"

 – írja a beszámoló szerzője.

Szabados beszámolók szerint ahelyett, hogy elismerő szavakkal Scalziról beszélt volna, negyedórán át a saját Facebook-csoportjáról osztott meg információkat, és elmondta, hogy milyen fontos számára az olvasás, meg hogy az olvasásnak fel kell vennie a harcot a TikTokkal és a Netflix-szel szemben.

Nyitókép: Agoston Dery

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. október 02. 07:05
Szegény Lauda is ebbe halt bele! Senki nem laudálta!
macskusz-4
2023. szeptember 30. 18:56
A Gelencsér után elment a kedve a laudálástól.
macskusz-4
2023. szeptember 30. 18:52
Majd meglaudonzálja a Pókembert. Kézzel.
szarvas-2
2023. szeptember 30. 18:29
Ez is zsidó "flottatüntetés" volt. Ők,és csak ők-a gojok meg le vannak szarva..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!