Megvan, hol osztogatják majd az ingyen Galaktikákat

2016. december 06. 20:00

Csütörtökön délután Budapesten három helyszínen is közös olvasásra buzdít a Galaktika, amely az OlvasásGalaktika Élménykampány nevű program keretében szabadul meg több ezer jogi problémák miatt eladhatatlan lapszámától. Az akcióban a kiadó egy szerzője és egy borsodi lelkész mellet Darth Vader is részt vesz.

2016. december 06. 20:00

Kiderült, hol osztogatják majd a jogtalanul közölt novellák miatt egyébként eladhatatlan régi Galaktika-lapszámokat, amelyekről korábban mi is írtunk. Idézzük a közleményt:

MI A KÖZÖS DARTH VADERBEN, EGY BORSODI LELKÉSZBEN ÉS EGY GYÓGYSZERÉSZBEN?

Mindannyian részesei az OlvasásGalaktika 2016 kampányunknak, melynek jelenleg 50 ezer tagja van! OLVASSUNK EGYÜTT +10 PERCET! A SCI-FI OLVASÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE címmel sajtótájékoztatót tartunk a Galaktikák szétosztása után.

2016. december 8-án, csütörtökön a Városháza Parkban lévő üvegházban 13.30-kor kezdődik kampányunk sajtónyilvános eseménye. Az OlvasásGalaktika akciónapján Pesten (Bosnyák tér), Budán (Frida Grill) és a város közepén (Városháza park) is közös olvasásra biztatunk mindenkit.

Tehát, röviden: csütörtök délután fél kettőkor az említett három helyszínen ingyen lehet Galaktikákhoz jutni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!