Mi kerüljön a magyar fantasztikum dicsőségcsarnokába?

2016. október 28. 12:00

Olvasóink közel százötven regényt jelöltek a 2010 előtti legjobb magyar fantasztikus regények közé. November harmadikáig tartó szavazásunkban mindenki öt könyvet jelölhet a végső listára, illetve mindenkinek lesz lehetősége egy 2010 utáni könyvet is ajánlani.

2016. október 28. 12:00
Pintér Bence

A szavazást lezártuk, a lista itt érhető el!

*

Lehet olyan, hogy nincs a magyar fantasztikus irodalom legjobbjait összefoglaló lista? Lehet, de ennek vége. Olvasóink felkérésünkre közel százötven könyvet jelöltek a hosszú listára. Most arra kérünk mindenkit, hogy az öt legjobbat válassza ki – ha ennél kevesebbet jelölne, akkor kevesebbet. A második kérdés során mindenkinek van lehetősége egy darab 2010 után megjelent könyvet jelölni a listára, ez azonban nem kötelező.

A végső listára alapvetően az első huszonöt könyv kerül majd, de a szavazatok számának és megoszlásának arányában az is elképzelhető, hogy végül kevesebb regény kerül be a válogatásba. Külön fogjuk mérlegelni, hogy a 2010 utáni könyvekre leadott szavazatokat hogyan építsük bele a rendszerbe.

Szavazni november 3. éjfélig lehet.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pintér Bence
2016. október 31. 18:37
Kedves György, időközben megoldottuk, a törölt szakasz addigi szavazatszámát feljegyeztük! :)
Horváth_György
2016. október 31. 00:19
Látom, kettészeltségem elmúlt. :) :sör:
Horváth_György
2016. október 30. 02:08
Megtiszteltetés, hogy a könyvem szerepelhet a választható művek listáján, köszönöm. De miért szerepel kétszer? ^^'
Pintér Bence
2016. október 28. 23:11
De itt nem összemérni, vagy rangosorlni kell a műveket. Öt olyat kell választani, ami bekerül egy 25-ös listába. Pont az a lényeg, hogy minél sokszínűbb legyen a felhozatal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!