Samuel L. Jackson elmagyarázza a Trónok harcát

2016. július 14. 09:35

Ha bárki lemaradt volna a Trónok harca első öt évadáról, semmi gond: Samuel L. Jackson elmondja, amit tudni érdemes.

2016. július 14. 09:35

Samuel L. Jackson elmagyarázza a Trónok harca első öt évadát, természetesen a maga stílusában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. december 06. 09:44
Milyen szerencse, hogy az első három évad nem CGI terhelt látványcunamira épült, hanem karakterfejlődésre, apró lassan kiismerhető politikai, emberi játszmákra.
atila68
2016. december 06. 09:44
ööö Kislányok! A könyveket próbáltátok már? Én megértem, ezer szálon futó cselekmény, több tucat helyszín, folyamatosan változó karekterek.... Nem egy Angry Birds.
atila68
2016. december 06. 09:44
Azt gondolod, hogy példának okáért az "Égi Eszterga" összehasonlítható ezzel a sorozattal? Nem tudom számodra mint jelent az "old school" de biztos nem azt ami.
neeskens
2016. július 14. 22:17
Most feszülök neki másodszor, az előző alkalommal a harmadik évad közepéig bírtam. Lehet tényleg változik majd, meg javul a színvonal, de eddig azt kell mondja az utóbbi évek legnagyobb tévés blöffje. Totál széteső, semmibe tartó cselekmény, a konfliktusok nagy része teljesen felesleges töltelék, a semmiből jön és a semmibe tart.Röhejesen eltúlzott, gonosz karakterek,megspékelve borzasztó színészi alakításokkal. A sorozat egész világa fantasynak túl reális, realisztikusnak túl fantasy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!