Felújítják A hét mesterlövészt, itt az előzetes

2016. április 20. 13:46

Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke és Vincent D'Onofrio szereplésével forgatják újra a Kurosawa klasszikusából készült klasszikus westernt, A hét mesterlövészt.

2016. április 20. 13:46

Szeptemberben érkezik A hét mesterlövész remake-je többek között Denzel Washington és Chris Pratt főszereplésével.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. január 03. 21:00
Ócska utánzat. Az eredeti, 1960-es az az örökzöld. Az orosz származású Yul Brynner talán legjobban sikerült filmje. Ebben a filmben tűntek föl a későbbi nagy színészek is. Gondolok itt Bronsonra, vagy Steve McQueenre, vagy Eli Wallachra. Ők még tudtak játszani. Szebb Jövőt!
tevevanegypupu
2016. április 30. 09:29
Hát ez nagy baromság..egy ilyen filmet nem rendeznek meg újra, ugyan hol találnak még csak megközelítőleg is olyan színészeket?? Meg egyáltalán..Ez olyan mint a Zabhegyező újrafordítása. Teljesen felesleges.
56október
2016. április 30. 09:29
Nem tudom, ti láttátok a filmet? Mert úgy beszéltek róla, mint Dénia az utolsó kommentben. Mindegy. Lényeg, hogy jó film legyen, és ezt akkor tudjuk megmondani, ha az egészet láttunk. Elejétől-végéig. Bocsi, de úgy hiszem, korrekt ember így gondolkodik.
Dénia
2016. április 30. 09:29
Egyszer régen iskolás koromban egy gyerektáborban dolgoztam nyárimunkaként. Ahol a klubszobában volt egy tévé meg egy videó, és egyetlen videófilm, a hét mesterlövész. Kb. egy hónapon keresztül napi minimum ötször láttam és hallottam . Kívülről fújtam a filmet, minden szót a gyerekekkel együtt. A végén már hiányzott, ha csend volt és nem ment a háttérben a Hét mesterlövész :) Azóta nem láttam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!