Jövő kedden dedikál Budapesten Brian McClellan

2016. március 23. 08:40

Közönségtalálkozót szervezett a Fumax Brian McClellannel, a Lőpormágus-trilógia alkotójával. A szerzővel jövő kedden öt órakor beszélgetés lesz a rendezvénynek helyt adó Dob utcai Rácskertben, hatkor pedig dedikálás kezdődik. Az eseményre a belépés díjtalan.

2016. március 23. 08:40

Jövő kedden Budapestre látogat Brian McClellan, a Lőpormágus-trilógia szerzője. A Fumax gondozásában megjelent kötetek szerzőjével öttől beszélgetnek a Rácskertben, majd a szerző hattól dedikálja műveit. A rendezvényre a belépés díjtalan.

A kiadó a Facebook-esemény leírásában jelezte, hogy itt lehet majd először átvenni a trilógia harmadik kötetének előrendelt példányait az ajándék novellával együtt, de más rendelések is átvehetőek a McClellan-kötetekkel együtt.

Kérjük, aki itt szeretné majd az előrendelt könyveit átvenni, vagy megvásárolni az író korábbi műveit, mindenképpen jelezze felénk ebbéli szándékát legkésőbb kedd 11:00-ig, hogy biztosan lehetősége legyen rá!” – írta a kiadó.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!