Geek olvasáskihívás 2016

2016. január 22. 15:53

Unod a játékok véget nem érő hentelését? Unod a geek filmek totális kiszámíthatóságát? Vagy eleged van abból, hogy a szépirodalom ugyanarról szól az ókor óta? Akkor idén olvass geek könyveket!

2016. január 22. 15:53
Roboraptor

A Roboraptor összeállított egy geek olvasáskihívás listát, amelyet kizárólag geek dolgokkal lehet kiváltani. Vagyis csak fantasy, sci-fi, krimi, horror és ezek kevert zsánerei vagy alműfajai játszhatnak, még akkor is, ha verseskötet a feladat, vagy olyan művek, amelyek az adott zsáner eredetéhez tartoznak, kivéve, ha máshogy kell geeknek lenni. Nem érdekes, ha a kedvenc íród Thomas Mann vagy Arthur C. Clarke, A Buddenbook ház sosem lesz helyes megoldás, ellenben a 2001. Űrodisszeia elég sok mindent ki tud váltani a listáról. A tudós (ön)életrajzát ellenben nehéz egy sci-fivel kiváltani, ilyen esetben az is elég geek, ha csak egy sima életrajzot vesz kézbe az olvasó. Azt már te döntöd el, hogy egy könyvvel több tételt is ki akarsz-e pipálni vagy szigorúan elolvasol mindenhez egyet (igen, az utóbbi keményebb és menőbb is). Az olvasáskihívás 45 tételt takar, további 5 esetben pedig lehetőséget nyújtunk egy kis betűmentes kikapcsolódásra. A listát feltesszük képként és szövegként egyaránt, így lehet nyomtatás után a bingó módszerével jelölni a teljesítetteket, de ki is lehet másolni egy word-doksiba és ott vezetni az olvasottakat. A szabályokról és az általános tudnivalókról ennyit, OLVASÁSRA FEL!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2016. január 23. 15:58
...hajaj, nagyon öregszem! Egyáltalán nem értem a cikket...
pinter.mate
2016. január 23. 15:15
Sajnos a szépirodalomba is bele lehet unni, nem baj, ha néhanapján ponyvát ragad az ember.
Valodi
2016. január 23. 11:42
...hajaj, nagyon öregszem! Egyáltalán nem értem a cikket...
geronimo
2016. január 23. 10:57
A ponyvával nincsen semmi baj,az irodalom része mint ahogyan a sci-fi is.Csak mindent a helyén,és szerényen,visszafogottabban,mert nem biztos,hogy mindenki rajong érte...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!