Elöl-hátul megújul az Álmodnak-e az androidok borítója

2015. november 02. 15:17

A címlapra kerülő neonunikornist már mi is megmutattuk, de most kiderült, hogy Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című klasszikus regényének új borítója hátul sem lesz unalmas, sőt. Kedden jelenik meg az újranyomás az Agavénál.

2015. november 02. 15:17

Kedden jelenik meg Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című klasszikus sci-fi regényének újranyomás az Agave Könyveknél, melynek alapján Ridley Scott leforgatta a szintén klasszikus Blade Runner című filmet. A kötet Faniszló ádám által tervezett új borítója erősen utal a filmre: a címlapra a filmben látható origami-unikornis neonfénybe öltöztetett verziója; a hátlapra pedig az androdiokat gyártó Tyrell Corporation épületét ábrázoló csodás grafika került. Mutatjuk:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!