Nem előzmény, folytatás lesz a Harry Potter-színdarab

2015. október 23. 20:34

A pénteki bejelentés szerint az új Rowling-sztorin alapuló Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab története Harryre és fiára, Albus Severusra koncentrál majd, így tehát tulajdonképpen a sorozat nyolcadik része lesz. A darabot 2016 nyarán mutatják be Londonban, jegyet október 30-tól lehet venni.

2015. október 23. 20:34

A Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab ott veszi fel a történet fonalát, ahol a hetedik könyv befejezte; tehát ez a nyolcadik történet a sorozatban – adta hírül J.K. Rowling Facebook-oldala alapján a Tor.com. A darab Harryre és legkisebb fiára, Albus Severusra koncentrál majd. Ő az, aki a hetedik rész epilógusában amiatt aggódik, hogy a Teszlek Süveg akár a Mardekárba is beoszthatja. A 2016 nyarán bemutatásra kerülő színdarabot J.K Rowling története alapján Jack Thorne írta, a darabot John Tiffany rendezi. Jegyet október 30-tól lehet foglalni rá.

A színdarab weboldalára egy szinopszis is felkerült: 

Mindig is nehéz volt Harry Potternek lenni. Most, túlhajszolt minisztériumi alkalmazottként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként sem könnyebb az élete.

Harry a múltjával küzd, amely sehogy sem akar ott maradni, ahol a helye lenne; eközben legkisebb fia, Albus egy olyan családi örökséggel találja szemben magát, amelyet sosem akart. Apának is fiának is meg kell tanulnia, miközben a múlt és a jelen vészjóslóan összeolvad: néha a sötétség a legváratlanabb helyekről érkezik.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Max Wünsche
2015. október 25. 15:17
A lehetőségek tárháza végtelen.A következő részekben Harry coming out-ol,majd késöbb elárulja,hogy az egyik nagyapja néger rabszolga volt.Esetleg még az is kiderülhet,hogy holokauszt túlélő.A tizenharmadik részben Roxfortra felkerül a szivárványos zászló,és megrendezik az első roxforti meleg büszkeség napját.
Sebastian Knight
2015. október 24. 18:10
Rowling szerint nem Harry a homár, hanem Dumbledore
kuwiq
2015. október 24. 12:23
Még nem ijesztgették eleget a gyerekeket a baromságaikkal, újabb képtelen rémtörténeteket kell kieszelni??
birak
2015. október 24. 12:23
Néhány folytatás aztán az iskolából átkerül a helyszín az öregek otthonába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!