Tényleg megosztó az Ílion borítója, de inkább tetszik válaszadóknak

2015. szeptember 28. 14:51

Csütörtökön kérdeztük meg olvasóinkat, hogy sikerült szerintük Dan Simmons Ílion című könyvének borítója. Nyolcvan szavazat beérkezése után elmondhatjuk: a borító tényleg megosztó, viszont a többségnek inkább tetszik.

2015. szeptember 28. 14:51

Nem csak a szerkesztőséget, az olvasókat is megosztja az Ílion című Dan Simmons kötetének magyar borítója: csütörtökön felvetett kérdésünkre nyolcvan válasz érkezett, döntő, mondhatni kétharmados elhatározás azonban nem született.

A válaszadók 17.5 százaléka szerint a borító remek lett; 37.5 százaléknak tetszett; 22.5 százalék szerint lehetne jobb is; míg a válaszadók másik 22.5 százalékát egyenes irritálja az Agave Könyvek kiadásában megjelenő Simmons-kötet borítója. Összességében tehát 55 százaléknak tetszett Pintér László munkája, 45 százaléknak pedig kevésbé.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!