Vlagyimir Putyin kivágta egy szarvas szívét, odaadta Berlusconinak, aki erre elhányta magát

2024. május 06. 07:04

Bizarr sztorik láttak napvilágot Berlusconi egykori közeli szövetségesének köszönhetően.

2024. május 06. 07:04
null

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Szputnyik/Alekszandr Kazakov

A néhai volt olasz miniszterelnök egykori közeli szövetségese Fabrizio Cicchitto mesélt a Corriere della Sera lapnak Berlusconi és Vlagyimir Putyin kapcsolatáról. Mint a lap írja: Berlusconi húsz éven keresztül volt az orosz elnök szövetségese, de ez nem jelentette azt, hogy nem voltak bizarr pillanatok a két vezető között. Az egyik ilyen volt Cicchitto szerint egy 2013-as eset.

Cicchitto szerint Berlusconi akkor elfogadta Putyin ajánlatát, hogy menjenek el vadászni, annak ellenére, hogy még életében nem nyúlt puskához. Az erdőbe érve az orosz elnök átnyújtott Berlusconinak egy puskát, és együtt sétáltak a hóban. Amikor Putyin megpillantott két szarvast, felszólította Berlusconit, hogy célozzon, és lőjön. Az olasz vezető hezitált,  mire Putyin mindkét szarvast lelőtte, és elégedetten nézett rá – emlékezett vissza Cicchitto.

Vlagyimir Putyin ezután lefelé ment a lejtőn, kezében egy késsel. Felnégyelt egy állatot, és kihúzta a szívét. 

Ezután kíséretének egyik emberével átadatott Berlusconinak egy fatálcát, amelyre a kivérzett húsdarabot helyezte, mondván, hogy kivételes étel lesz belőle.

Silvio Berlusconi ezután állítólag egy fa mögé bújt, hogy elhányja magát. A volt miniszterelnök ennek ellenére megvédte barátját. „Talán ez csak egy vadász szokása” – emlékezett vissza Cicchitto arra, amit mondott neki a néhai olasz miniszterelnök.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2024. május 06. 14:30
Ne nyavalyogjon - az amerikai prérin a sziúk vendégeként egy bölény szívet kellett volna megennie. Bár Berlusconi esetében nem Farkasokkal Táncoló lett volna a film címe, hanem Egyszál Farokban Táncolok.
auditorium
2024. május 06. 13:16 Szerkesztve
Erről nem olvastunk 2O évvel ezelőtt egyetlen olasz sajtóban sem. A Corriere most elővette - jobb hiján - ezt a storyt, mely inkább hatásvadászat mint valódi esemény. Annak idején arról értesültünk, h. Berlusconi ellátogatott hozzá és kellemesen töltötte az idejét, majd Puty. is ellátogatott a szardiniai csodavillájába, akkoriban csináltatott B. hajátültetést és a fején olyan "bandana" volt. Kitűnően megértették egymást, majd hazatérve Puty. küldött neki Vodkát, Berl. pedig toscanai vörösbort. A külpolitikai sikert sokszor a fehérasztalnál, apró figyelmességgel és viccekkel lehet elérni őszinte szemrehányás és beolvasás helyett.
zolka50-52
2024. május 06. 10:37
"felnégyelte" Aki ezt a mesét kitalálta, még disznóvágáson sem volt, nemhogy vadászaton.
2024. május 06. 09:34 Szerkesztve
Hát baszd meg, azt mindenki tudja, hogy a vadász, ha elejtette a vadat, ki is kell zsigerelje, de mi van berluval, még disznóvágást se látott? flekkenezéskor is elájul? Mi ez a kopasz faszság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!