Kifakadt a holland politikus: Mikor szavazták meg a hollandok, hogy beengedjék ide ezeket a zsidógyűlölőket? (VIDEÓ)

2024. május 08. 13:11

Geert Wilders az amszterdami egyetemen történt incidensre reagált indulatosan.

2024. május 08. 13:11

Nyitókép: X-fotó

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Hollandiában kedd reggel a rohamrendőrség vetett véget az Amszterdami Egyetem (UvA) campusán zajló Palesztin-barát tüntetésnek, a hatóságok 125 embert tartóztattak le.

Ezt is ajánljuk a témában

Nemrég a jewish lives matters Instagram-oldalára felkerült egy olyan videó is zavargásokról, amelyen a kísérőszöveg szerint az látható, hogy a zsidó diákok támadásának a biztonságiak is a szemtanúi lehettek. De ahelyett, hogy beavatkoztak volna, végignézték, ahogy a tüntetők helyben hagyják a fiatalokat – állítja az oldal.

A videót alább tekintheti meg:

„Miért hagyjuk, hogy tönkretegyék Hollandiát?”

Ezekre a történésekre reagált X-bejegyzésében Geert Wilders. A holland Szabadság párt elnöke azt a kérdést tette fel posztjában, hogy „mikor szavazták meg a hollandok, hogy beengedjék ide azokat a botokkal és szakállal rendelkező zsidógyűlölőket?”

„Melyik választási programban volt ez? Miért hagyjuk, hogy tönkretegyék Hollandiát?” – folytatta a kérdések soránt a politikus, aki nemrég a CPAC Hungary-n is felszólalt.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­­­a­z­i n­­i­­m­­f­­­o­­m­­á­­n­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 09. 07:27
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
survivor
2024. május 08. 20:33
B.O. Kolbaszt paprika nelkül: Eurázsia 1492 ELŐTT.
survivor
2024. május 08. 20:31
B.O. Az indián es a neger is marhafélét eszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!