Clinton korábbi kampányfőnöke szerint veszélyben van a demokrácia a választásokkal

2024. március 07. 09:58

Antonio Villaraigosa szerint Trump és Orbán megpróbálja „lerombolni a demokráciánkat”.

2024. március 07. 09:58
null

Nyitókép: MTI/Kiss Gábor

Antonio Villaraigosa, Los Angeles volt polgármestere, a Demokrata Nemzeti Konvent volt vezetője és Hillary Clinton kampányának egyik vezetője nyilatkozott az Il Foglio napilapnak adott interjújában arról beszélt, meg van győződve arról, hogy a végén Joe Biden, jelenlegi elnök fog nyerni, de attól tart, hogy elvesztették a munkásosztályt, a kisebbségeket, a spanyolajkúakat és az afroamerikaiakat is. 

Szavai szerint ki kell játszani a szociális kártyát, és a rendszer összeomlását. Mint megjegyezte, 

„a demokrácia veszélyben van ezekkel a választásokkal”. 

Barack Obama korábbi munkatársa, Hillary Clinton kampányának egyik volt vezetője úgy folytatta: „Donald Trump, Putyin, Orbán Viktor és Bolsonaro tanítványa és rajongója. Olyan embereké, akik megpróbálják lerombolni a demokráciánkat.”

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. március 07. 16:39
Nem a demokrácia lesz lerombolva , sőt az lesz visszaállitva ha el tudunk titeket zavarni a Holdra ...
zakar zoltán béla
2024. március 07. 13:29
Dar Win szült...
istvanpeter
2024. március 07. 12:46
Mondjuk, az Egyesült Államokban a demokráciát nem lehet lerombolni, mert az ott soha nem létezett és ma is csak mese van róla. Az USA ugyan is háttérhatalmi maffia anyaországa, amely részben már a közvetlen irányítást is átvette és a segítségével a kvázi hazai politikai bűnözés is erősen kiterjedt, ami egyébként az elmúlt időszakokra is jellemző volt.
anonymtalan2
2024. március 07. 11:36
"Clinton korábbi kampányfőnöke szerint veszélyben van a demokrácia a választásokkal" Értjük, a választás az abszolút demokrácia ellenes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!